Het voorjaar komt er weer aan en dat betekent heerlijk weer, lekker buiten genieten en een kast vol nieuwe voorjaarsoutfits. Het is tijd om die truien te verwisselen voor lekkere luchtige bloesjes en om de zomerschoenen weer tevoorschijn te halen. Natuurlijk koop je ook wat nieuws, want een nieuw seizoen vraagt om nieuwe fashion items en nieuwe schoenen.

Romantic vibes

Hou je van flowy stofjes, luchtige bloesjes met lieflijke details? Dan ben je vast en zeker een romantisch type. Kleuren als wit, roze, pastelkleuren etc. passen het beste hierbij. Kies hierbij dan ook zeker niet een te grove sneaker, maar juist voor een andere soort schoen. Schoenen zijn er namelijk is allerlei soorten. Je kunt hier heel goed stijlvolle leren enkellaarsjes op dragen, maar ook loafers doen het ontzettend goed op deze stijl. Combineer ze in dezelfde kleur of ga juist voor een printje dat eruit springt om zo jouw schoenen in de spotlights te zetten.

Lekker basic

Draag je vaak basic shirtjes gecombineerd op een jeans? Dat snappen wij wel, want het zit natuurlijk heel erg comfy. Daarbij kan het ook bijna altijd wel gedragen worden. Bij een basic outfit kies je natuurlijk toffe sneakers. Pak hiermee uit en ga voor die lekkere chunky sneakers met felle kleurtjes. Of ga juist voor heel neuraal met nude kleuren. Soms is ‘saai’ heel mooi en tof en steel je er echt de show mee. Onze tip aan jou: zorg voor variatie. Heb dus die lekkere opvallende sneakers in huis, maar ook die nude variant. Zo kun je lekker afwisselen, wat ook nog eens heel goed is voor jouw voeten.

Trendy

Ga jij altijd met de laatste trends mee? Dan zul je vast en zeker wijde broeken van een dun stofje in je kast hebben hangen. Of misschien ben je wel een jurkjes type? Hoe dan ook, bij de trendy stijlen passen nagenoeg alle soorten schoenen. Gelukkig zitten we tegenwoordig in een mode tijdperk waarin alles lijkt te kunnen. Alle combinaties kunnen gemaakt worden en heel veel staat op elkaar. Sneakers onder een jurkje? Geen probleem! Een enkel jeans model met loafers? Superhip! Draag vooral waar jij je goed bij voelt. Hierdoor straal je jouw zelfverzekerdheid uit en juist die uitstraling doet het hem!

Kids

Voor je kindjes is het ook tijd om weer lekker te shoppen voor nieuwe shirtjes, broekjes, shorts etc. Kinderschoenen horen daar natuurlijk ook bij. Koop een mooie lage sneaker in het wit of gecombineerd met felle kleurtjes. Dat staat immers lekker vrolijk onder de zon. Kijk ook alvast eens naar sandalen, want nu is er nog ruime keuze!

Welke schoenen combineer je met jouw voorjaarsoutfit?