Moedertje Noé

Sinds Manu in ons leven is gekomen is Noé in eens het moedertje in huis. In dit artikel vertel ik je alles over de leuke momenten die we tot nu al hebben mee mogen maken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Noé is eigenlijk altijd wel een poppenmeisje geweest. Ze was altijd al druk bezig met poppen, knuffels en sinds mijn zwangerschap van Manu ook mijn buik en de baby die er in zat. Ik had dus eigenlijk ook niet anders verwacht. Ik kan er echt alleen maar enorm van genieten!

De troostende moeder

Ja dat is ze echt absoluut. Zodra Manu ook maar een kik geeft staat Noé naast hem om hem te troosten. Ze pakt bijvoorbeeld door de spijlen van de box zijn handje vast en zegt dan heel lief “stil maar schatje”. En als ze hem mag vast houden en hij begint te huilen pakt ze direct het speentje en stopt hem heel lief in zijn mond. “Rustig maar” klinkt het dan.

De behulpzame moeder

Waar ze voorheen nergens bij wilde helpen is dat nu wel compleet omgedraaid. Als ik mijn handen vol heb en ik moet bijvoorbeeld de billendoekjes hebben geeft ze ze zonder te zeuren aan. Ze vraagt soms zelfs of ze even de vieze luier moet weggooien. Wat een fijn hulpje is ze toch!

De vertroetelende moeder

Noé is ontzettend goed in knuffelen met Manu. Vooral als we in het grote bed liggen met zijn allen dan blijft ze mij maar wegduwen om in de buurt te komen van Manu. Als ze dan eenmaal bij hem ligt blijft ze hem heel liefkozend aaien over zijn wangetjes.

Samen ziek zijn

De delende moeder

Alles word tegenwoordig gedeeld. Niet met leeftijdsgenootjes, maar wel met Manu. Zo krijgt hij al haar favoriete knuffeltjes en wilt ze hem zelfs haar broodje geven. Dat laatste is nog een beetje te vroeg, maar dat snapt ze gelukkig!

Ik kan niets anders dan genieten van ieder mooi momentje. Ik ben zo benieuwd hoe Noé zich blijft ontpoppen als mama.