Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

We kunnen de lente al bijna ruiken (al zou je het op sommige dagen niet zeggen). En dat betekend dat ook de meeste mensen hun winter garderobe weer gaan opbergen en dat is ook dé tijd om je parfums weer om te wisselen voor frisse lente parfums. Benieuwd welke geuren niet mogen ontbreken deze lente? Lees dan snel verder.

Lancôme Idôle

De nieuwste geur van Lancôme heet Idôle en is ècht een perfecte geur voor de komende lente. Het is daarnaast ook een perfecte flacon om mee op reis te nemen. Met een 15 millimeter dikke flacon is dit de aller dunste ter wereld op dit moment.

lancome-idole-eau-de-parfum-voor-vrouwen_

Gucci Bloom Ambrosia di Fiori

Dit is nog zo’n pareltje die je écht wilt hebben. Je kunt de Gucci Bloom Ambrosia di Fiori het beste omschrijven als een Orientaals bloemige geur. Als eerste komt er een licht-zoete, tuberoos op de voorgrond, gevolgd door de betoverende jasmijn en damascusroos. Dan krijg je toch gelijk zin in de lente?

Daisy Dream by Marc Jacobs Daze 2

Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

Dit is mijn laatste aanwinst. De Daisy geuren van Marc Jacobs zijn al jaren mijn favoriet, maar deze variant is écht fantastisch! De Daisy Dream is er in 4 varianten waarvan ik de daze heb. Deze is heerlijk zoet en bloemig en doet je gelijk denken aan een prachtige lente dag!

Lente parfums Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

Daisy Dream by Marc Jacobs Daze

Op dit moment zijn de bovenste drie echt mijn nieuwe favorieten. Toch hoorde ik ook hele goede verhalen over de Yves Saint Laurent Black Opium Neon en ook Chloé Love Story schijnen erg lekker te zijn als lente geuren. Ik heb ze zelf nog niet geroken, maar dat staat natuurlik wel op mijn to do lijstje. Wat vooral trending is wanneer het gaat om lente parfums zijn bloemige geuren. Vooral frisse maar ook zoetige geuren doen het dan erg goed. Pas wel op met het sprayen van parfum en zonlicht! Je wilt natuurlijk geen pigmentvlekken krijgen.

Wat is jouw favoriete lente geur? 

De lekkerste lente parfums van dit moment 2

De lekkerste lente parfums van dit moment