Bij een nieuw seizoen hoort een nieuwe make-up collectie. Ook Collistar komt met een nieuwe lijn, met daarin een geweldige compact poeder, een toffe blush/bronzer, oogschaduw en lipglosses. Ik laat het je vandaag allemaal zien.

Collistar Impeccable Compact poeder

Het nieuwe Collistar Impeccable Compact poeder is een heerlijk gezichtspoeder dat jouw huid zijdezacht maakt. Oneffenheden worden ermee gecamoufleerd en het geeft een zachte en mooie finish. Mat overigens ook, want dat is een eigenschap van een poeder. De formule van het poeder bevat zijdelijm uit de buurt van het Comomeer, dat hydrateert, beschermt en de huid schoon houdt. Het poeder beschermt tevens je huid tegen blauw licht.

Het Impeccable Compact poeder is verkrijgbaar in 6 kleuren, waarvan ik kleur Honey kreeg. Deze past perfect bij mijn huid en is supermooi. Heel fijn ervan is dat het heel comfortabel aanvoelt op de huid. Het lijkt wat samen te smelten en wordt daardoor één met je huid. Het poeder komt in een mooie verpakking met spiegel en kost €34,-.

Collistar Impeccable Maxi Blush

Een blush vind ik het door zijn kleur niet direct, het lijkt meer op een bronzer. Dat wilt niet zeggen dat het minder mooi is, want ook dit is weer een echte topper. Deze Maxi Blush is verkrijgbaar in 8 tinten, waaronder deze kleur Amber. Hij is er ook in hele mooie blush kleuren, zoals kleur Sand.

Naast dat hij jouw gezicht meer vorm en diepte geeft werkt hij ook door op de huid. Hij hydrateert namelijk en beschermt de huid tegen invloeden van buitenaf en blauw licht. Ook de formule hiervan bevat zijdelijm uit de buurt van het Comomeer. De textuur is ook weer heerlijk zacht en door de fijne shimmer geeft hij een hele mooie glans. Breng hem aan met een lekkere grote fluffy kwast! Deze blush kost €35,-.

Collistar Impeccable Compact oogschaduw

De oogschaduw is fantastisch! Er zijn veel kleuren van verkrijgbaar en ze variëren van matte tinten tot een zijde look en een parelmoer effect. Supermooi en heel uiteenlopend. Ik kreeg kleur Brunette, een matte kleur. Zelf vind ik matte kleurtjes niet altijd zo heel mooi, want een glansje heeft mijn voorkeur. Toch is deze kleur geweldig!

De textuur is prima, het brengt heel fijn aan. De pigmentatie is top, want je bouwt meteen een goede kleur op. Fijn is dat het product tot 8 uur lang houdbaar is voor lang draagcomfort. De formule bevat Suberlift voor een liftend effect en vitamine E voor een hydraterende werking. Deze oogschaduw is geschikt voor mensen met gevoelige ogen en contactlensdragers. Hij kost €21,50.

Collistar Lip Gloss Volume

Nieuw zijn ook de volume lipglosses. Deze geven je lippen meteen volume en hydrateren ze meteen. Hoewel een lipgloss vaker plakt doet deze dat absoluut niet. Hij voelt heerlijk zacht aan op de lippen en zorgt daarmee voor een hoog draagcomfort. De glanzende finish is super. De formule bevat vitamine E, een krachtig antioxidant, en bevat een plumping bestanddeel dat zorgt voor mooie lippen. Hij komt in maar liefst 12 verschillende kleuren.

Ik ontving twee kleuren: Peach Cameo, een mooie nude/gouden tint met lichte shimmers en Fucsia Buganvillea, een uitbundige roze tint. Beiden zijn ze heel verschillend, maar ook allebei heel mooi. Het fijne van deze lipgloss is dat je het op verschillende manieren kunt dragen. Ga je heel naturel, kies dan om hem aan te brengen als een lipbalm (heel dun dus), ga je voor glans, breng hem dan wat dikker aan. De kleur is dan ook beter waarneembaar. Tot slot kun je hem goed aanbrengen over een lipstick voor een ultra stralend effect. Deze nieuwe volume lipgloss kost €19,50 per stuk.

De nieuwe make-up van Collistar is prachtig en is verkrijgbaar bij Collistar en bij de bekende parfumerieën.