Ken je ORLY al? Het is één van de populairdere nagellakmerken en ze hebben tal van kleuren lakjes die bij elk moment of elke situatie passen. Nu de feestdagen in aantocht zijn willen we ook graag onze nagels mooi hebben. Met de verzorgende producten van ORLY hoef je daarvoor niet meer een manicure te nemen, maar doe je het gewoon lekker thuis.

1. ORLY Nailtrition

ORLY nagels

Met ORLY Nailtrition verzorg je jouw nagels middels een soort van kuurtje. Dat klinkt misschien wat gek, maar het werkt helemaal goed. Met deze treatment zorg je ervoor dat jouw nagels gezonder zijn, sneller groeien en sterker worden. Op die manier heb je een goede basis voor een mooie nagellook. Eigenlijk werkt het heel simpel. Je brengt het product dagelijks in één of twee laagjes aan op ‘blote’ nagels, dus zonder nagellak erop. Dit doe je een week lang. Na een week haal je alles eraf, geef je jouw nagels een weekje rust en indien nodig herhaal je dit proces. Deze treatment is ideaal voor nagels die uit de gel of acryl komen en daardoor vrij dun en misschien wat beschadigd zijn.

2. ORLY Nail Defense

Heb je jouw kuurtje met de Nailtrition afgemaakt en zijn jouw nagels in een goede conditie? Dan is het altijd aan te raden om ze nog eens goed te behandelen met de Nail Defense. Deze lak bevat proteïnen die je nagels nog sterker maken. Wanneer je weer nagellak gaat dragen is dat zeker een goed idee, want zo blijven je nagels in topconditie. Je brengt dit aan als een transparante lak, het liefst op blote nagels zonder nagellak. Eenmaal droog kun je jouw favoriete ORLY kleur eroverheen aanbrengen. Je kunt het dus zien als een verzorgende base coat. Opvallend (en fijn) is dat het snel droogt, dus je kunt meteen verder met het lakken van je nageltjes. gebruik hiervoor bijvoorbeeld de fijne ORLY Breathable lakjes.

3. ORLY Breathable

Met de ORLY Breathable 1 Step Manicure heb je meteen jouw basecoat, een kleurtje en een topcoat te pakken. Supersnel natuurlijk, want in deze drukke tijd hebben we helaas weinig vrije plekjes om uitgebreid onze nagels te doen. De mooie kleur Alexandrite by You is super feestelijk, heel erg paars en bevat hele fijne shimmertjes die een mooi effect geven aan jouw nagels. Deze nagellak heeft een lekker groot borsteltje om het makkelijk aan te brengen en na twee laagjes heb je al een mooie finish. Ik ben verliefd op deze kleur!