Als moeder herken je het wel, je bent altijd bezig, altijd in de weer en altijd onderweg. Vaak hebben we als moeder nog niet eens tijd voor een rustig kopje koffie. We worden geleefd door de dag en voor we het weten is die alweer voorbij. Het is belangrijk om jezelf niet voorbij te lopen en daarom moet je geregeld een momentje voor jezelf plannen. Hoe deze me-time momentjes eruit kunnen zien?

Een heerlijk bad

Een me-time moment kan heel simpel zijn. Wanneer je een bad in huis hebt is het heerlijk om jezelf even terug te trekken op de badkamer. Vul je bad met lekker warm water, gooi er een fijne badschuim in en steek een geurkaarsje aan. Zet tevens een lekker relax muziekje op en pak je favoriete boek erbij. Genieten geblazen!! Het mooie van dit is; het kost je niks en je kunt het elke avond doen wanneer de kinderen in bed liggen!

Tip: mijn favoriete badschuim is de L’Occitane Shea Butter Creamy & Comforting Bubble Bath met daarbij een heerlijke bath bomb!

Erop uit met vriendinnen

Soms is het erop uit gaan even heerlijk om te kunnen doen. Je bent dan even in een andere omgeving en dat kan je heel erg goed doen. Vooral als je dat doet met vriendinnen. Plan bijvoorbeeld een gezellige shopdag in die ene leuke stad of ga samen wijnproeven. Ook een avondje uit is heel erg leuk wanneer dat weer kan! Ervaring leert dat elk moment met jouw beste vriendin een geniet momentje is en je weer fijn opgeladen thuis komt.

Alleen uiteten

Heb je er al eens over nagedacht om alleen te gaan uiteten? Voor veel mensen is dit een hele grote stap, maar waarom zou je het niet doen? Neem een boek mee en geniet van jouw favoriete gerecht(en) in alle rust. De eerste keer is het misschien wat onwennig, maar je zult als snel merken dat het echt een me-time moment is en het vaker willen doen.

Alleen shoppen

Shoppen is het allerleukste wanneer je met z’n tweeën bent, maar alleen shoppen kan, net als alleen uiteten, je geest verruimen. Je kunt elke winkel die je wilt binnen gaan en zoveel passen als je wilt. Er wacht tenslotte toch niemand op je. Als je dan toch lekker op dreef bent, neem dan die lunch meteen mee! Zo kun je vol energie weer verder gaan met shoppen. Onze tip: koop niet alleen dingen voor je kinderen of voor anderen, maar ook voor jezelf! Zo geniet je nog meer!

Dit zijn de beste me-time momenten voor alle moeders