De feestdagen staan voor de deur en waar het voor vrouwen vaak makkelijk is om een mooi cadeau te vinden is het voor mannen vaak toch nog wat moeilijk. Mannen maak je namelijk niet blij met een hele mooie zeep of een lekkere bodyscrub. Nee…mannen vragen om een andere aanpak. Wij geven jou inspiratie voor een top cadeau voor hem.

1. Geurtje

Het is oh zo afgezaagd, maar geurtjes blijven het nog altijd heel goed doen. Het zou ons niet verbazen als het nog steeds op nummer één van de meest gegeven cadeautjes zou staan en dat snappen we ook wel, want hoe lekker is een fijn nieuw geurtje?! Ook voor mannen ja, want ook zij willen lekker ruiken. Gelukkig zijn er geurtjes in allerlei budgetten verkrijgbaar dus met welk budget je ook zoekt, er is altijd wel iets mogelijk.

2. Scheermesjes

Mannen zijn vaak praktisch ingesteld en dat is prima, want vrouwen zijn dat vaak wat minder. Geef hem dan ook een praktisch cadeau, zoals bijvoorbeeld scheermesjes of een elektrisch scheerapparaat. Het klinkt misschien wat gek, maar weet je wel wat die dingen kosten?! Hoe fijn is het dan voor hem om er een aantal te krijgen? Juist, hiermee heb je een top cadeau. Pak het wel even leuk in om dat feestelijke gevoel te krijgen 😉

3. Gereedschap

Is jouw man een echte klusser? Dan heeft hij waarschijnlijk al best veel gereedschap liggen. Toch zijn er altijd dingen die hij niet heeft en die hij wel graag wenst. Probeer daar achter te komen en koop hem die voor de feestdagen. Ook voor de klussers met twee linkerhanden zijn klusspullen leuk om te geven. Het kan namelijk aanzetten om dingen toch zelf te proberen. En daarbij…een meetlint, waterpas en hamer kunnen we allemaal wel gebruiken!

4. Kraskalender

Sommige mannen zijn dol op gokken. Zolang dat maar binnen de perken blijft is dat helemaal niet erg. Leuk om met de feestdagen te geven is een kraskalender. Deze zien er altijd lekker feestelijk en winters uit en komen ook nog eens in een mooie cadeau enveloppe. Een kraskalender is ook veel leuker dan een enkel kraslot, want de spanning is hoger en er moet meer worden gekrast.

5. Biertjes of wijntjes

Lekkere drankjes zijn altijd goed. Is de man een bier- of wijnliefhebber? Koop dan wat goede exemplaren en combineer dit met lekkere hapjes voor erbij. Zorg er wel voor dat deze laatsten erbij passen. Voeg er tot slot nog wat mooie bijpassende glazen bij en klaar is jouw cadeaupakket!

Top 5 cadeaus voor mannen