Adventskalenders, ik ben er helemaal dol op. Waarom weet ik niet zo goed, maar ik kan hier echt verliefd op worden. Elke dag een vakje open maken en daar een nieuwe mooie verrassing in vinden. Het is gewoon zo leuk! Verliefd werd ik ook op de Clarins Adventskalender, welke er fantastisch uit ziet en bomvol zit met de mooiste cadeautjes. Zo wordt de decembermaand nog feestelijker!

Clarins Adventskalender

Dit jaar komt Clarins met twee verschillende adventskalenders, namelijk een doosje en deze geweldige hanger. De hanger is de meest luxe uitvoering en bij het zien ervan snap je wel waarom. De kalender kun je heel mooi aan de deur of de muur hangen en is daarmee echt een pronkstuk. Hij is gemaakt van gerecycled en recyclebaar stof, een soort vilt, dat er heel luxe en knuffelig uit ziet. Dat past helemaal goed bij de gezellige decembersfeer.

De nummers op de vakjes zijn erbij genaaid, waardoor het echt een luxe effect heeft. Leuk zijn ook de glitterspeldjes in feestelijke ontwerpen die meegeleverd werden. Hiermee kun je jouw kalender personaliseren.

Het leuke van deze kalender is dat je elke dag een vakje mag openmaken (dat is natuurlijk meestal zo met adventskalenders, maar bij deze is dat speciaal). Dat doe je met knippertjes die je ook weer kunt sluiten. Je kunt hem dus jaar op jaar hergebruiken. Ik ga hem na deze maand dan ook zeker bewaren om hem volgend jaar opnieuw te vullen, misschien met wel dingetjes voor de kindjes.

De inhoud van deze kalender is waar het uiteindelijk om draait en jongens, wat is dat weer top. Ik had vooraf misschien iets meer make-up erin verwacht. Er zit nu voornamelijk skincare in. Dat is overigens niet erg, want ook de skincare van het merk is fantastisch! De producten die erin zitten zijn deels in miniformaat en daardoor ideaal om eens uit te proberen.

Op de foto’s zie je wat er allemaal in zit. Het is teveel om apart te benoemen, maar denk bijvoorbeeld aan een lipproduct, moisturizer, cleansing oil en blush. Mocht je nu echt heel erg nieuwsgierig zijn wat er per dag in welk vakje zit, volg me dan zeker op Instagram. Hier maak ik namelijk elke dag een vakje open in mijn story!

Mijn enthousiasme straalt denk ik wel van deze review af. Ik ben namelijk heel erg blij met deze kalender. Hij kost overigens €120,- en is te koop bij de Clarins verkooppunten en online te bestellen op clarins.com.