telefoonhoesje

Vele mensen hebben een telefoonhoesje enkel nog uit praktische overwegingen, bijvoorbeeld om hun telefoon ermee veilig te houden. De telefoontoestellen van tegenwoordig zijn steeds duurder, en daarom is het wel zo belangrijk om het toestel krasvrij te houden en al helemaal weten te voorkomen dat deze op de grond valt waardoor het stuk gaat. Hier zijn telefoonhoesjes uitermate geschikt voor. Maar wist je ook dat een telefoonhoesje ook een hele leuke accessoire kan zijn? Dit bewijst Casimoda wel en wij leggen je uit waarom.

Een telefoonhoesje matchen met je kleding

Steeds meer modemeisjes en bossbabes shoppen een telefoonhoesje bij Casimoda. Dat is niet zo gek, want je kun je telefoonhoesje namelijk uitstekend matchen met je kleding. Er zijn verschillende soorten en kleuren hoesjes te koop en hierdoor is het ook gewoon mogelijk om je outfit zo compleet mogelijk te maken. Neem bijvoorbeeld een Apple hoesje van Casimoda. Een hoesje van dit merk is al te verkrijgen in bijvoorbeeld een hardcase, maar ook de softcases worden ruim vertegenwoordigd.

Kiezen voor een siliconen hoesje of voor een hard case

Kenmerkend voor een hard case is dat deze vaak transparant is. Ook dit soort hoesjes komen in verschillende soorten, bijvoorbeeld met een lichte opdruk of een inspirerende tekst. Doordat het hoesje doorzichtig is, kan het makkelijk worden gecombineerd met outfits in diverse kleuren. 

Als je echt voor een leuke kleurencombinatie wilt gaan, dan is het een idee om te kijken naar de hoesjes die zijn gemaakt van siliconen. Kenmerkend voor deze hoesjes is dat ze vaak in de meest uiteenlopende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je je kleding hierop aanpassen en maak je het plaatje compleet.

Naast de handige functies die het telefoonhoesje heeft voor je dure telefoon, heeft het nu ook handige functies voor jou. Probeer zoveel mogelijk te variëren met kleuren en stijlen. Jij blij, telefoon blij!