De Collistar Puro lipsticks zijn vernieuwd en nu nog fijner om te dragen en om aan te brengen. Deze lipsticks combineren verzorging met een make-up en dat is helemaal top. Een lipstick geeft niet alleen kleur, maar ook de nodige comfort en een fijne hydratatie om zo altijd lippen om te kussen te hebben. Het bevat een speciale formule waarover ik zometeen meer vertel.

Collistar Puro Lipsticks

Draag jij wel eens een lipstick? Dan weet je dat er heel veel verschil kan zitten tussen de verschillende soorten en merken. De perfecte lipstick geeft een mooie kleur, brengt fijn en makkelijk aan, blijft goed zitten en voelt comfy aan. Ondenkbaar? Nee hoor, want de vernieuwde Collistar Puro Lipsticks doen dit allemaal. In het verleden heb ik al eens een Collistar lipstick gehad en ik weet nog dat die heel fijn was. Nu zijn ze zelfs nog beter! De vernieuwde lipsticks heeft het merk onderverdeeld in zes kleurfamilies: nude, roze, oranje, koraal, rood en mauve. De kleuren zijn geïnspireerd op een reis door de Italiaanse natuur met een stop in Milaan, want dat is de thuisstad van Collistar. In totaal zijn er 20 kleuren en een fijne doorzichtige lip balm!

101 Blooming Almond

De kleur 101 Blooming Almond komt uit de Nude kleurenfamilie en is, zoals de naam al zegt, vrij neutraal. Het is een kleur die bijna iedereen wel kan dragen en dat maakt het meteen ook zo lekker veelzijdig. Op de stick ziet hij er donkerder uit dan op de lippen.

103 Fucsia Petunia

Hou je van pit? Dan is 103 Fucsia Petunia iets voor jou. Deze felroze lipstick fleurt je outfit meteen op en laat je make-up stralen. Misschien is hij niet voor iedereen geschikt, maar ik vind hem geweldig. Met name in de lente en de zomer is dit een kleur die het heel goed gaat doen.

111 Rosso Milano

111 Rosso Milano is dé iconische kleur van het merk. Hij is geïnspireerd op Teatro alla Scala, één van de beroemdste operagebouwen ter wereld. De kleur is dieprood en doet zowel klassiek als modern aan. Het ligt er dus maar net aan welke outfit je erop draagt.

Het fijne van de Collistar Puro Lipsticks is dat ze geen nasties bevatten. Ze zijn vrij van siliconen en ingrediënten van dierlijke afkomst. Eén laagje is al voldoende voor een mooie dekking. De formule bevat vitamine E en het extract van de Aglianico-druif, welke een hydraterende en gladmakende werking heeft. Zo zien je lippies er altijd op en top uit. De satijnen finish is prachtig en het voelt heel comfy aan. De lipsticks kosten €25,- per stuk en er zijn zelfs refills verkrijgbaar. Zo voorkomen we waste en zijn we duurzamer bezig. Je shopt ze bij Collistar.com en bij de bekende verkooppunten.