Gebruik jij al  een oogverzorgingsproduct? Wanneer je eenmaal de 25 bent gepasseerd weet je dat je rimpeltjes kunt gaan verwachten. Helemaal niet erg natuurlijk, want ouder worden we allemaal en daar horen nu eenmaal rimpels bij. Wij raden je aan om echter wel te beginnen met het smeren van een oogverzorging na je 25e. Zo blijf je de huidveroudering wat voor en stel je rimpeltjes uit. Een goede oogverzorging is de G.M. Collin Diamond Eye Contour waarover we vandaag wat meer gaan vertellen.

G.M. Collin Diamond Eye Contour

Het Canadese merk G.M. Collin is sinds een tijdje in Nederland verkrijgbaar. Het merk is lekker luxe en bevindt zich in het high end segment. Deze oogcrème behoort tot de Diamond collectie en bevat kostbaar diamantpoeder. Hoe luxe wil je het hebben?!

Wat is het?

De Diamond Eye Contour kun je zien als een soort serum voor de huid rondom je ogen. Fijn is dat hij voor ieder huidtype geschikt is en unisex is, dus iedereen kan hem gebruiken. De verpakking ziet er onwijs luxe uit. De flacon is zwart met een zilveren dop en zilveren details. Uiteraard staat er een diamant op. Dit staat heel mooi op jouw badkamer.


De formule

De formule van het serum bevat o.a. het kostbare diamantpoeder, een peptidecomplex en sneeuwalgen. Goed om te weten is dat alle ingrediënten afkomstig zijn van hernieuwbare bronnen. Zo probeert het merk om de impact op het milieu te verminderen. Dat doen ze hiermee dus zeker goed.

De textuur

Dan de textuur, want die is heerlijk. Niets is zo fijn als een dunne substantie om rondom je ogen te deppen. Je brengt hem aan op een gereinigde huid en doet dit met je vingertop. Gebruik hiervoor je ringvinger, want met deze vinger oefen je de minste druk uit op de huid. Wrijven is namelijk funest voor de tere huid rondom je ogen. Je dept het serum met de ringvinger in de huid en laat dit even intrekken. Het serum gebruik je in de ochtend en avond. Wat heel fijn is, is de zachte geur. Deze is lekker subtiel en verzorgend en geeft je net dat extra ontspan- en genietmomentje.

Het resultaat

Na weken elke dag gebruikt te hebben zul je zien dat de zichtbaarheid van expressielijntjes vermindert, rimpels en donkere kringen zijn ook minder en wallen verdwenen. Bovendien verstevigt het de huid en verbetert het de teint. Je hebt hiermee die frisse uitstraling te pakken!

Geheel goedkoop is deze Diamond Eye Contour niet. Een flacon van 15 ml. (dit is een reguliere inhoudsmaat voor oogverzorgingsproducten) kost €130,-. De producten van G.M. Collin zijn verkrijgbaar op www.gmcollin.nl.

G.M. Collin Diamond Eye Contour