De winter is volop bezig en we hebben net de feestdagen achter de rug. Heerlijk genieten natuurlijk, maar net zo na de feestdagen breekt er vaak een suffe periode aan. De winter blues noemen ze dat. Om je uit die winterdip te halen komen Max Factor en Rimmel London met nieuwe kleuren lakjes die je een vrolijk gevoel geven.

In de twee nieuwe collecties is er voor elk wat wils. Zo komt Max Factor met nieuwe kleuren binnen hun Nailfinity Gel Colour lijn. Dit is een hoogglans nagellak die dat mooie gel effect geeft. Prachtig als je het mij vraagt, want het lijkt net alsof je van de nagelsalon komt. Wanneer je de bijbehorende top coat gebruikt kun je dagenlang genieten van mooie nagels. Je hebt er overigens geen uv-lamp voor nodig, want het droogt gewoon aan de lucht. De kleuren van links naar rechts: 230 Leading Lady, 400 That’s a Wrap en 330 Max’s Muse. Een favoriet uit deze drie heb ik niet, want ze zijn stuk voor stuk mooi!

Dan de Rimmel London lakjes, want ook deze zijn leuk. Ideaal ook wanneer je weinig tijd hebt, want de 60 Seconds Super Shine nagellakjes zijn sneldrogend en zoals de naam al doet vermoeden binnen 60 seconden droog. Helemaal fijn dus wanneer je net als ik ongeduldig bent 😉 De kleuren van links naar rechts: 730 Silver Bullet, 561 #yolo, 833 Extra!, 271 Jet Setting en 313 Feisty Lady. Ook deze kleuren zijn weer fantastisch. De nude kleur #yolo is voor iedereen perfect en de glitter Extra! is heel feestelijk. Leuk om dat feestelijke gevoel van kerst nog even vast te houden. Mijn favoriet van deze lakjes is toch wel de nude look, kleur #yolo. Het past bij elke outfit, of die nu chique, kantoorwaardig of lekker casual is.

Het fijne van beide nagellakken is dat ze een fijn kwastje hebben waarmee je het snel en mooi aanbrengt. Je hoeft dus zeker geen pro te zijn om zonder vlekken en strepen mooie nagels te krijgen, want hiermee kan iedereen het! De kwastjes zijn wat breder, waardoor je ook binnen één of twee halen jouw nagels gelakt hebt. Twee laagjes zijn voor beide nagellakken overigens voldoende om een goede dekking te hebben. Wel raad ik altijd aan om een goede top coat te gebruiken. Bij de Gel Colour lakjes is er een speciale top coat die het effect ervan versterkt. Deze kun je natuurlijk ook bij de Rimmel lakjes gebruiken.

De Nailfinity Gel Colour nagellak van Max Factor kost €11,99 per stuk en de 60 Seconds Super Shine nagellak van Rimmel London kost €4,99 per stuk. Deze kleurtjes zijn limited edition en exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat!