Mooie handen en goed verzorgde gelakte nagels. Een echte must vind ik. Je handen zijn je visitekaartje. Nu heb nagellak gekregen van het merk OPI om te testen. OPI viert dit jaar een feestje, want ze bestaan al 40 jaar! Gefeliciteerd met dit jubileum. Benieuwd wat deze nagellak met je nagels en dus met je uitstraling doet?! Lees maar mee.

Jubileum

Wat een bijzonder jaar voor dit prachtige merk OPI. Ze vieren dat ze al 40 jaar bestaan. Dat vind ik echt de moeite waard om er even wat extra aandacht aan te geven. Want wauw, als je al 40 jaar lang iedere keer weer de mooiste producten op de markt weet te brengen, dan ben je echt een steengoed bedrijf. Ik las op hun site dat ze dit jubileum met een bijzondere zomercollectie vieren dit jaar. Elke collectie is dit jaar een ode aan de thuisbasis Los Angeles. De zomercollectie springt er helemaal uit . Met de meest prachtige kleuren qua inspiratie vanuit het zonnige LA: “Malibu Collectie”. Mijn all time favorite zomer kleur is nog steeds Kiss me i’m Brazilian.

Handen

Ik kijk eens goed naar m’n handen. En ik merk als ik met deze blog bezig ben, dat ik ook ineens op de handen van de mensen om me heen let. Ik kijk welke vorm ze hebben, hoe ze verzorgd zijn, of ze rimpelig en al wat doorleefd zijn, of juist nog heel jong en fris. Vooral van die kleine babyhandjes kan ik smelten. Maar ook de handen van oudere mensen, gerimpeld en al vertellen een heel levensverhaal. Nu we al zo lang in de coronatijd leven, kunnen we ons amper herinneren dat we elkaar een hand gaven. Tegelijkertijd besef ik juist nu we dat niet meer doen hoe vaak we het juist wel deden. En onze handen echt een visitekaartje zijn. En daarin weet OPI perfect wat wij als vrouwen nodig hebben om die handen daadwerkelijk een visitekaartje te laten zijn.

OPI Malibu Collectie

Omdat de zomer voor de deur staat en jullie vast net zo nieuwsgierig zijn als ik wat er helemaal hot is deze zomer, beschrijf ik de “Malibu Collectie”. Hou je vast, want deze zomer kan en mag alles. Ben je straks lekker gebruind door het heerlijke zonnetje, kies dan eens voor een heerlijke felle kleur. Dat steekt dan zo mooi af tegen je zongebruinde huid. Of ga je toch voor iets meer veiligheid qua kleur, dan zijn de nude-aardetinten zeker wat voor jou. Of ga je gewoon helemaal los en heb je zin in vooral veel kleur! Dan heb ik goed nieuws voor je, deze zomer is vooral een “Colorful Summer“. Wees creatief en combineer maar raak.

The sound of Vibrance

 

Nagelverzorging

Om er voor te zorgen dat je nagellak mooi op je nagels komt en ook nog eens goed blijft zitten. Neem ik jullie kort mee in hoe je dit het beste kunt doen. Gezonde nagels zijn het belangrijkste voor lang draagplezier van je nagellak.. Vijl je nagels liever i.p.v. knippen. Gebruik hiervoor een goede, niet te grove vijl. De onderkant van je nagels zijn goed schoon te houden met een zacht borsteltje of een zachte tandenborstel. Tijd om te starten met een goed basislak die je nagels goed beschermt. Breng altijd over de nagellakkleur een hoogglanzende top coat aan. Voor snel droog resultaat gebruik je de sneldrogende lak. En dit hele ritueel geldt natuurlijk ook voor je teennagels. Want teennagels zijn zeker zo belangrijk als de nagels van je handen. Vooral in de zomer, zodra we weer heerlijk blote voeten in onze mooie sandaaltjes stoppen.

Pear-adise Cove

 

Dit vind ik ervan

Ik ben blij verrast door dit leuke merk ‘OPI’  De nagellakpotjes zijn mooi, de kwastjes zijn fijn in gebruik. De nagellak is netjes aan te brengen. De volgende kleurtjes mocht ik testen:’ The Sound of Vibrance’, ‘ Pear-adise Cove’, ‘El Mat-adoring You,’ Coastal Sand-tuary’.  Ik ben toch niet zo’n uit spatter qua kleuren, dus ik kies voor de ‘aardetinten’. Maar ben jij helemaal toe aan een fleurige zomer, dan zijn deze vrolijke kleurtjes nagellak van OPI echt iets voor jou!

Coastal Sand-tuary/ El Mat-adoring You