Soms is het een hopeloze strijd om je nagels mooi, sterk en verzorgd te krijgen. Knippen, vijlen, lakken. En dan het met geduldvolle klusje, wachten tot je nagellak droog is.  En weer door met het huishouden waardoor je mooie nagels na een paar uur er alweer uitzien alsof je eraan toe bent eindelijk je nagels weer eens mooi te lakken. Herkenbaar?! Dan heb ik een product voor je wat zeker de moeite waard is om te proberen.

Catrice Cosmetics

Om heel eerlijk te zijn had ik nog nooit van het merk Catrice gehoord. Toch is het al vanaf 2004 op de markt. Dit merk kenmerkt zich door de passie van de experts achter dit merk. Doordat ze geen enkele trend missen en daar op in spelen, staat Catrice bekend om de trendy make-upcollecties. Ze komen jaarlijks met 12 Catrice Limited Editions op de markt. Wat mij opviel bij het lezen over dit merk is dat ze op de site al zo enthousiast overkomen. Ze staan voor sensueel, professioneel, levendig, stijlvol en alle producten vol glamour. Ik ben dan al zo goed als overtuigd en heb dan zin om producten te gaan proberen. Catrice test hun producten niet op dieren. Dat vind ik ook een groot pluspunt van dit mooie merk.

Nagelverzorging

Ik kreeg van Catrice twee prachtige roze nagellakjes om te testen. Nu we zo met z’n allen genieten van dit prachtige zomerweertje, de zon ons weer lekker bruin kleurt, de leuke jurkjes uit de kast zijn gehaald en we shinen in onze bikini’s of badpakken. Kunnen onze nagels niet achterblijven. Ik hou echt heel erg van die pastelkleurtjes. Om nagellak goed te laten zitten op je nagels is een nagelverzorging de eerste stap. Je nagels knippen en vijlen en met remover alle restjes nagellak goed verwijderen. De nagelriemen zacht maken zodat je je hele nagel mooi kunt lakken.

2 in 1 oplossing voor broze nagels

Catrice heeft een nieuwe lijn nagellak die ik mocht testen. De “Stronger Nails Strengthening Nail Lacquer”. Door een mineralencomplex met zink, magnesium, silicium, ijzer en koper worden je nagels versterkt. Als ik de recensies lees ia 82% van de gebruiksters erg tevreden en merkt na een week al verschil qua sterkte van de nagels. Ik denk dan “jaja”. Maar dit keer ben ik zelf ook enthousiast. De kleurtjes was ik direct verliefd op en nu ik ook echt zie dat mijn nagels sterker worden, ben ik helemaal tevreden. In 10 verschillende kleurtjes verkrijgbaar.

Drogen van de nagellak

Nog snel even dit en snel even dat. Herkenbaar voor jou? Zo ook net voordat ik weg moet nog snel even m’n nagels lakken. Zo niet handig dus. Al blazend nog wat spullen bij elkaar pakken en ja hoor, eerste nagel is alweer beschadigd. Een hapje uit de nagellak. Balen. Ik heb de oplossing voor jullie. Catrice deed een flesje “Express Spray on Base coat erbij. Na het lakken van je nagels een druppeltje van de “Base coat” op je nagel doen. en na 40 seconden is je nagellak droog. Terwijl het ook direct je nagelriem en nagel verzorgd door de zonnebloemolie, vitamine E en glycerine. Ook beschermt het je nagels tegen verkleuring. Ik ben enthousiast, wel merkte ik dat je nu die 40 seconden nog wel even je nagels beter kunt laten rusten dat de nagellak ook goed uithardt.

Conclusie

Heel blij ben ik dat ik kennis heb mogen maken met dit mooie beauty product. Blij met m’n mooie zachtroze nageltjes.(prijs nagellakjes 3,59 euro) Zowel van mijn handen als van mijn voeten. En helemaal blij met de “Base Coat”.( prijs 3,89 euro) Toch een oplossing zodat nagellak sneller droog is. In Nederland worden de producten van Catrice verkocht bij Trekpleister en Kruidvat. In België alleen bij Kruitvat.