Boots BFF Box Hoofdfoto

Nu het volop zomer is heeft ook je huid extra verzorging nodig. In de nieuwe Boots BFF box Summer zitten allerlei verzorgingsproducten om je de zomer door te helpen. Kijk je gauw mee wat er allemaal in zit?

Boots BFF Box Summer edition

No7 HydraLuminous Water Surge Gel Cream, Overnight Recovery Gel & Fixing Mist

No7 HydraLuminous Water Surge Gel Cream is een licht vochtinbrengende gezichtsverzorging. Deze breng ik aan in de ochtend nadat ik mijn huid heb gereinigd. De crème voelt heerlijk fris aan en bied voor 72 uur hydratatie, ideaal voor de zomermaanden omdat juist dan je huid meer behoefte heeft aan een langdurige hydratatie. De huid wordt beschermd tegen vervuiling van buitenaf en krijgt haar natuurlijke glans terug. De crème is geschikt geschikt voor iedere huid en zelf mijn zeer gevoelige huid reageert erg goed om deze crème. Na ruim een week merkte ik dat het vochtbalans van mijn huid verbeterd was en minder trekkerig aanvoelde na een douche.

Overnight Recovery Gel is een crème van een gel achtige structuur, heerlijk verfrissend na een een warme dag waar je gezicht veel is bloot gesteld aan zonlicht. De crème helpt om in de nacht te ondersteunen bij het herstelproces. Deze heerlijke hydratatie boost voor je gezicht zorgt dat je de huid de volgende dag zacht en gevoed aan voelt.

HydraLuminous  Hydrating Fixing Mist is perfect om je huid overdag tussendoor even heerlijk te verfrissen en tegelijk te verzorgen. Daarnaast zorgt een Fixing Mist er ook voor dat je make-up gedurende dag mooi blijft zitten en niet uitloopt. Ik houd de spray zo’n 20 cm van mijn gezicht en spuit twee keer, op een warme dag wel iets meer. Het laat geen plakkerig gevoel achter en is ideaal om zo mee te nemen in je tas.

Boots BFF Box Summer edition

No7 Radiance Eye Mask & No7 The Full 360 Ultra Mascara

No7 Radiance Eye Mask is ideaal om de huid onder je ogen extra te hydrateren en te verzorgen. De huid onder je ogen is kwetsbaar en dun en heeft dus ook de goede verzorging. Ik gebruik de eye maskers in de avond vaak nadat ik mijn gezicht heb gereinigd. Ik leg de maskers onder mijn ogen en het geeft gelijk een verfrissend gevoel. Vervolgens laat ik het 10 minuten zitten. Daarna verwijder ik de maskers en wat er aan substantie over blijft op de huid, dep ik zachtjes in met mijn vingertoppen. Ik vind deze oogmaskers vooral een lekker verfrissende boost!

No7 The Full 360 Ultra Mascara biedt lengte, volume en krul in 1! De mascara is daarnaast ook nog eens verrijkt met sheabutter en vitamine E en voedt dus tegelijk ook je wimpers. De bostel is fijn in gebruik en pakt alle wimpers mee en klontert niet.

Boots BFF Box Summer edition

Soap & Glory Call of Fruity Paradise Glossed Body Oil & Summer Scrubbin  Cooling Body Scrub

Soap & Glory Call of Fruity Paradise Glossed Body Oil is een heerlijke zomers geurende body olie. Hij voelt licht aan op de huid en is helemaal niet vettig en trekt snel in. De body olie zit vol met kokosolie en amandelolie wat ervoor zorgt dat het de huid hydrateert en lekker zacht maakt.

Soap & Glory Call of Fruity Paradise Summer Scrubbin Cooling Body Scrub is een verkoelende scrub met een mix van exfoliërende kokosnoot en roze jojoba. Vooral in de zomer scrub ik mijn huid intensiever dan in de wintermaanden. Dit omdat na het scrubben van mijn huid, mijn huid sneller en mooier bruin word. De scrub heeft een heerlijke frisse zomerse geur en werkt verfrissen om lichaam en geest. Ik scrub 1 keer in de week mijn hele lichaam. Na het scrubben voelt mijn huid heerlijk zacht aan.

De producten zijn allemaal verkrijgbaar bij een Boots apotheek of online bij Boots.eu te bestellen

 

Boots BFF Box Summer edition