Een tijdje geleden kwamen er weer nieuwe kleurtjes uit van de Sally Hansen Miracle Gel lakjes. Het zijn er in totaal 6 waarvan ik er vandaag 5 laat zien en ze zijn best uiteenlopend van kleur. Lekker fel ook, misschien niet direct iets dat je gewend bent in deze tijd van het jaar. Naast de swatches komt ook het nieuwe Sally Hansen Spa Collection Peel-off Nail Mask aan bod.

De nieuwe kleuren van Sally Hansen Miracle Gel

Een nieuw seizoen vraagt uiteraard om nieuwe kleuren. Waar we in het najaar normaal gesproken vaak voor donker gaan mag het volgens Sally Hansen wel wat vrolijker. Feller ook, want de nieuwe kleurtjes springen er echt uit. In deze nieuwe range zijn er drie ‘frosty nudes’ die echt overal bij passen. Het gaat hierbij om de kleuren #232 TuTu the Ballet, #244 Mauve-olous en #292 Rain-glow.

Op de foto zie je de lakjes van Mauv-olous en Rain-Glow. Prachtige kleuren, al moet ik wel echt even wennen aan de felheid van de laatste roze lak.

Ook zit er een klassieke rode kleur tussen de nieuwe kleurtjes. Het gaat om kleur #470 Red Eye. Deze mag zeker niet in jouw collectie ontbreken, want nu met de feestdagen in aantocht is dit een kleur die je dan echt moet dragen. De kleur is echt kerstrood en schreeuwt kerstmis als je het mij vraagt.

Tot slot nog twee knal-neon kleuren: kleur #872 Chill Out en #876 Floresc-pink. Dit zijn echt geen kleurtjes die ik in de winter draag, al moet ik toegeven dat ze me wel erg vrolijk maken. Ze fleuren een koude regenachtige dag lekker op. Chill Out heeft fijne shimmertjes erin verwerkt, welke een feestelijk effect geven. Floresc-pink is superfel en heeft een parelmoer glansje. Ook heel erg mooi!

Mocht je de Sally Hansen Miracle Gel lakjes nog niet kennen heb je serieus wat gemist. Deze lakjes geven een geweldige gel look aan jouw nagels zonder ook maar het gebruik van een UV-lamp. Ze drogen namelijk gewoon aan de lucht en doen dat ook vrij snel. Met de juiste base- en topcoat blijven ze tot wel 8 dagen perfect zitten. Zo wordt nagels lakken een feestje.

Sally Hansen Peel-off Nail Mask

Nieuw in het assortiment is het Peel-off Nail Mask. Dit is een masker voor je nagels en nagelriemen. Hoe onwijs tof is dat?! Het zorgt ervoor dat jouw nagels en nagelriemen gevoed zijn en niet meer droog zijn. Een droge huid en droge nagels zijn dan ook echt verleden tijd.

Wanneer je dit regelmatig gebruikt blijven jouw nagels er top uitzien. Ik gebruik het met name voor mijn nagelriemen, want deze zijn in de winter altijd droog. Het gebruik is heel simpel. Je brengt een beetje product aan op je nagel en je nagelriem, laat het 15 minuten drogen en ‘peelt’ het er dan voorzichtig van af. Eventuele restjes kun je weg wassen. De applicator zorgt ervoor dat je het fijn kunt aanbrengen en door de gouden kleur ziet het er natuurlijk tof uit. Maak de applicator overigens wel even goed schoon na gebruik. Met dit nagelmasker komen de nieuwe lakjes nog beter tot hun recht! Helemaal vergelijken met een goede voedende crème kun je het niet, want een crème hydrateert nog meer.

De nieuwe kleuren van de Sally Hansen Miracle Gel collectie kosten €11,99 per stuk en worden blijvend aan het assortiment toegevoegd. Geen limited editions dus of een collectie voor een bepaalde duur. Het Nail Mask kost €12,99. Je shopt ze bij de bekende (online) Sally Hansen verkooppunten.