HEMA heeft onlangs nieuwe fijne geuren gelanceerd. Niet één, niet twee, maar echt complete lijnen. Zo komen ze met fijne body mists, fijne eau de toilettes en heerlijke eau de parfums. Allemaal zijn ze verschillend en dat is tof, want zo is er altijd wel een geurtje dat bij jou en jouw wensen past. Alle geurlijnen zijn overigens vegan! In deze review laat ik er vier zien en vertel ik uiteraard wat mijn favoriet is.

Hema geuren

Niets is zo persoonlijk dan geuren. Bij iedereen komt een geur ook anders uit. Dat heeft de maken met onze huid. Ruikt het bij mij niet zo lekker, dan kan het bij jou heel anders zijn. Ook de intensiteit kan goed verschillen.

Namaste lijn

De Namaste lijn kenmerkt zich met natuurlijke en zuivere geuren. De authentieke lijn is met liefde gemaakt en bevat ingrediënten van 98% natuurlijke oorsprong. Er zitten drie verschillende geuren in deze lijn, waaronder de Soft Blush, Warm Love en Pure Bliss. Van elk is er een 50 ml. eau de parfum en body mist van 100 ml. verkrijgbaar. De flesjes komen in een mooie vierkanten flacon met houten dop. Het mooie label maakt het geheel helemaal af. Warm Love is een fijne warme geur met o.a. kokosnoot, mandarijn en vanille. Je snapt…dit ruikt heerlijk!

Smell the Roses lijn

De collectie Smell the Roses is een collectie die je mee terug neemt naar herinneringen en gekoesterde emoties. Hier zitten vier verschillende geuren in: Night Crush, Happy Me, Pretty in Rose en Morning Walk. Van alle geuren zijn een 50 ml. eau de toilette beschikbaar en een 100 ml. body mist. Pretty in Rose is een heerlijke zachte bloemengeur. Hij is lekker romantisch en erg subtiel. Happy Me is een vrolijk en verkwikkend geurtje. Het is lekker zoet en zomers. Ik denk dat dit stiekem mijn favoriet is! De flacons zien er heel anders uit dan de Namaste lijn. Ze zijn rond met een plastic rond dopje. Het ziet er wat romantischer uit. Van de Morning Walk kreeg ik de bodymist. Dit is een groene geur, hier moet je van houden. Hij werkt ook weer verkwikkend en geeft energie. Lekker om bijvoorbeeld op te sprayen na het sporten! De bodymist komt in een plastic sprayflacon.

Naast deze twee lijnen is er ook nog de Niche lijn. Dit betreft wat luxere geuren. Een review hiervan kun je teruglezen op Zazazoo.nl! Al deze fijne nieuwe geuren van HEMA zijn verkrijgbaar bij alle filialen van HEMA. De parfums kosten tussen de €4,95 en €13,-.