Het is een hele mond vol maar oh zo fijn voor jouw huid, de Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream. Hij is nieuw en ideaal om je lichaam voor te bereiden op de zomer. Deze lichaamscrème bestrijdt de belangrijkste tekenen van huidveroudering 360 graden! Dat betekent dus van alle kanten, hoe mooi is dat?! Ik kan alvast verklappen dat hij heerlijk is!

Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Pigmentvlekken, het verlies van elasticiteit en stevigheid van de huid…het komt steeds vaker voor naarmate we ouder worden. Met deze Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream behoort dat tot het verleden, want nu kun je de tijd een beetje voor zijn. De crème heeft namelijk een drievoudige werking. Hij werkt direct liftend door het plantaardige complex Tens-Activ. Ook heeft hij een verbeterde anti-age werking door de combinatie van een bioactief tetrapeptide en een sterk, duurzaam microalgextract. Dit zorgt voor de aanmaak van fibroblasten en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor wordt de elasticiteit van de huid verbeterd en is deze voller. Tot slot heeft de crème een fijne antioxiderende werking en werkt hij verhelderend en egaliserend.

Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream

Je snapt…hiermee wil je smeren tot aan de zomer! Direct na het smeren merk ik een egalere huid. Het is niet zo dat alle vlekjes of oneffenheden meteen weg zijn, maar verbetering merk ik wel. Dat is top, want het zorgt ervoor dat je blijft smeren. Op de lange termijn werkt dit natuurlijk nog beter door en wordt de huid steviger.

De textuur

De textuur is heel fijn. Hij is niet te vol, maar juist lekker licht. Hierdoor smeert hij heel fijn uit over de huid en lijkt hij wat samen te smelten. Dat geeft een comfortabel gevoel! De textuur is niet vet, wat betekent dat het snel en goed intrekt zonder ook maar een voelbaar laagje achter te laten. Je kunt je na het smeren dus snel weer aankleden. Dankzij de toevoeging van hyaluronzuur, jojoba-olie en arganolie wordt de huid gevoed en gehydrateerd.

De Collistar Lift HD Body Ultra-Lifting Anti-Age Cream is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Hij bevat geen siliconen, alcohol, ingrediënten van dierlijke oorsprong en parfumallergenen. De crème komt in een pot van 400 ml, waar je dus wel even mee vooruit kunt, en kost €59,-. (hij is overigens nu verkrijgbaar met 25% korting!