Misschien heb je het al op Instagram voorbij zien komen, maar sinds kort mogen wij gebruik maken van het nieuwe Bold Smart Lock. Hiermee kun je compleet sleutelloos je huis binnen, ideaal dus wanneer je vaker je sleutels kwijt bent. Hoe het precies werkt en wat wij ervan vinden vertel ik vandaag!

Bold Smart Lock

Bold Smart Lock is een nieuw systeem binnen de slotenwereld. Misschien dat je dit soort systemen wel eens eerder gezien hebt bij vakantieparken, maar wist je dat het nu ook beschikbaar is voor jouw eigen huis? Superfijn, want je zult het vast en zeker wel herkennen dat wanneer je buiten de deur achter je dicht trekt, de sleutels er nog aan de binnenkant op staan. Zo irritant natuurlijk, want je bent dan niet zomaar binnen. Ook sleutels vergeten is met Bold Smart Lock verleden tijd, want met dit systeem ben je compleet sleutelloos.

Hoe werkt Bold Smart Lock

Bij dit slotensysteem heb je dus geen sleutels meer nodig. Je kunt er ook niets meer mee, want er zit ook geen sleutelgat in. Het systeem werkt met jouw smartphone en dat is ideaal, want die heb je altijd bij je. Met jouw smartphone open je makkelijk de deur. Laat ik voorop stellen dat dit tevens heel handig is met twee kleine kindjes, want dan heb je al snel jouw handen vol. Een sleutel vinden in je tas, deze in het sleutelgat steken en omdraaien kost dan veel meer moeite dan enkel jouw telefoon ervoor te houden. Ook kun je gebruik maken van een clicker waarmee je de deur makkelijk opent.

YouTube video

Nu kreeg ik al vaker de vraag binnen, hoe kom je binnen als je telefoon leeg is én je de clicker ook niet bij je hebt? Nou dat is gelukkig heel simpel. Je kunt voor dit soort noodgevallen namelijk een code instellen welke je met de draaiknop kunt invoeren. Dus je hoeft écht niet bang te zijn dat je er niet meer in komt!

Onze ervaring met Bold Smart Lock

Wil je gebruik gaan maken van dit nieuwe Bold Smart Lock systeem? Dan dien je jouw oude slot uit de deur te halen en dit nieuwe systeem erin te zetten. Eenmaal klaar kun je meteen ermee aan de slag. Gelukkig is dit ontzettend makkelijk te doen. Bram was binnen 5 minuten klaar met het eerste slot. Zelf ben ik nog een beetje bang voor het buitengesloten worden. Daarom heb ik de eerste weken een clicker bij mij gehouden. Just to be sure. Maar in theorie heb ik hem eigenlijk helemaal niet nodig gehad. Mijn telefoon zit immers aan mijn hand vast geplakt als “influencer” ahum ahum.

Duidelijk mag zijn dat Bold Smart Lock echt ideaal is. Sleutels vergeten, sleutels kwijt of zelfs buitengesloten worden is hiermee verleden tijd. Ook is het minder inbraakgevoelig en dus veiliger. Alleen maar voordelen dus!

Nooit meer buitengesloten worden met Bold Smart Lock