Ben jij ook zo dol op een face mist voor in de zomer? Dan is er goed nieuws, want nu is er de nieuwe Clarins Hydra-Essentiel Hydrating multi-protection mist. Een hele mond vol die ik vanaf nu ga afkorten, maar hou je van face mists, dan is deze een topper! Hij hydrateert en doet daarbij nog veel meer!

Clarins Hydra-Essentiel Hydrating multi-protection mist

Nieuw van Clarins is de Clarins Hydra-Essentiel face mist. Hiermee hydrateer je je huid wanneer je maar wilt. Dat is natuurlijk heel fijn voor tijdens de warme dagen in de zomer, maar ook tijdens een drukke dag om tussendoor te gebruiken. Naast dat hij hydrateert beschermt het je huid ook tegen thermische schokken, vervuiling van buitenaf en blauw licht. Werk je dus op kantoor achter een computer, spray dan af en toe met deze verfrisser zodat je huid beschermd blijft tegen dit blauwe licht. Dit licht kan namelijk zorgen voor vroegtijdige huidveroudering.

De flacon

De flacon ziet er supermooi uit. Hij is van glas (let dus op als je hem bij het zwembad wilt gaan gebruiken) en juist dat maakt het lekker luxe. De blauwe kleur is natuurlijk helemaal zomers. De spray vernevelt goed zonder druppels achter te laten op je huid.

De formule

De formule is verrijkt met planten die je huid actief hydrateren en beschermen tegen dagelijkse stress. Dat is natuurlijk heel fijn, maar je wilt er ook op het moment zelf van genieten. Met deze spray kan dat! De nevel is namelijk heel licht en zacht, waardoor hij fijn op je huid valt. Top, want als je make-up draagt wil je geen druppels op je gezicht. Doordat de nevel zo fijn is smelt hij samen met je huid en droogt het vrij snel. Wat opvalt is de heerlijke zachte geur, eigenlijk als een soort van parfum. Alleen al daarom blijf ik sprayen.

De test

Ik gebruik dit product nu al een tijdje en mijn huid ziet er top uit. Soms heb ik tijden dat mijn huid wat dof is. Droog ook door allerlei weersveranderingen. Deze spray lost dat fijn op, want het geeft je natuurlijke glow weer terug. Dat is superfijn in de zomer, want meestal dragen we dan wat minder make-up. Hiermee heb je eigenlijk geen foundation meer nodig, je huid straalt al van zichzelf.

De nieuwe Clarins Hydra-Essentiel Hydrating multi-protection mist is vanaf nu verkrijgbaar en kost €31,60 voor 75 ml. Je kunt hem shoppen bij een filiaal van Ici Paris XL of online bestellen op o.a. Iciparisxl.nl.