Hilla skincare pin hoofdfoto

Iedere huid is weer anders en heeft een andere verzorging nodig. Hilla Skincare is daarom ideaal voor iedereen die snel en makkelijk een goede dagcrème wilt.  Je kan namelijk in drie eenvoudige stappen jouw ideale dagcrème samenstellen. Vandaag vertel ik jullie graag meer over mijn ervaring hiermee, lees je mee!

Hilla Skincare

Over Hilla Skincare

Hilla Skincare is ontstaan ui de behoefte personalisatie en gemak. De missie van Hilla is om een goede gezichtsverzorging een vanzelfsprekend onderdeel te maken in ieders dagelijks routine.

Zodra je op de website komt van Hilla Skincare kan je direct beginnen met het samenstellen van jouw persoonlijke dagcrème. Als eerste begin je met het kiezen van een base, die aansluit bij jouw huidtype en vervolgens kies je voor de boost die jou aanspreekt. En zo snel heb je dan eigenlijk al je eigen dagcrème samengesteld!

Hilla Skincare

Hilla Skincare Base Sensitive

Bij het kiezen van de Base ga je eerst na welke huidtype je hebt; vet, droog of gevoelige huid. Ik heb een gevoelige huid en koos voor Sensitive Base. Deze zit vol met vitamines en minaralen om zowel de huid van binnen en de oppervlakte te kalmeren, versterken en te beschermen. Sensitive is verrijkt met natuurlijke amonizuur lysineaspartaat om je huid te ontgiften de circulatie te verbeteren. De soja olie die hierin zit helpt de huid te ondersteunen met het hersteld. Door de soja olie word je huid ook lekker zacht en direct gehydrateerd.

Ik de ochtend op een gereinigd gelaat breng ik de base Sensitive aan. Ik gebruik drie pompjes voor mijn gezicht en hals. Vervolgens masseer ik de base nog even goed in met een beautyroller. De producten van Hilla Skincare zijn allemaal zo goed als geurloos.

Hilla Skincare

Hilla Skincare Boost Hyaluron

Na het kiezen van de base, is het tijd om te kijken welke booster jij wilt voor je huid. Er zijn een aantal verschillende:

  • Hydra Boost
  • Glow Boost
  • Hyaluron Boost
  • Oil Boost
  • Vit C Boost (meest gekozen)

Ik koos voor de Hyaluron Boost. Dit sluit mooi aan bij de Hyaluronzuur capsules die ik dagelijks neem. Hyaluron is namelijk perfect voor een jeugdige uitstraling en houd de huid soepel. Daarnaast ondersteund het de elasticiteit van de huid en dus minder diepere lijntjes! De BHA Salicylzuur verwijderd dode huidcellen, waardoor je een frisse en egale huid huid krijgt. Mocht je last hebben van acne is Hylaron ook erg goed.

Ik gebruik 1 pompje van de Boost en dat is meer dan voldoende voor je gezicht. Het trekt snel in en laat geen vettig laagje achter. Ik merk wel direct dat mijn huid om deze producten goed reageert. Nu ik het langere tijd gebruik is mijn huid rustigere en oogt toch wat frisser en egaal. De conditie van mijn huid is zeker vooruit gegaan, hiervoor had ik best veel last van uitslag en een onrustige huid.

Hilla Skincare

De laatste stap

Bij de laatste stap kan je aangeven hoevaak jij je dagcreme wilt ontvangen, zo zit je nooit zonder jouw ideale dagcrème! Hilla Skincare producten gaan gemiddeld zo’n drie maanden mee. Voor ik het vergeet en niet geheel onbelangrijk is. Alle producten van Hilla Skincare vegan en biologisch zijn. Op de site geven ze je een duidelijk overzicht welke ingrediënten er exact in zitten.

Hilla Skincare dagcrème is verkrijgbaar voor €48,00

Hilla skincare pin eind foto