Dat willen we toch allemaal het liefst, een door de zon gekuste look. Ik persoonlijk voel me altijd veel fijner met een lekker tintje op mijn huid. Het ziet er zoveel gezonder uit. Voel me ook meer stralen zomers, dan met een winter bleek snoetje. Van Max Factor mocht ik de Facefinity Bronzer Powder en de Facefinity Flawless Consealer testen. Met deze producten heb je het hele jaar door een heerlijke gezonde tint op je gezicht. Lees maar mee.

Max Factor

Soms zie je door de bomen het bos niet meer als het gaat om make-up. Er zijn zoveel verschillende merken en producten te verkrijgen. Max Factor is toch wel een naam die erg bekend staat in de make-up wereld. En dat is natuurlijk  niet voor niets. De producten van Max Factor worden veel gebruikt in de wereld van artiesten, filmsterren en door visagisten. Ik grijp zelf vrij snel naar de producten van Max Factor. Dit merk maakt waar wat ze ook beloven. Max Factor is eigenlijk een begrip geworden. Ik denk dat veel vrouwen ook nog denken dat dit merk alleen voor de “elite” bedoeld is omdat het vrij luxe klinkt en een bekend merk is in de glamourwereld. Gelukkig is niets minder waar en is dit merk gewoon voor iedere vrouw gemaakt.

Facefinity

In de herfst en winter pak ik meer naar de Bronzer Powder dan in de lente en zomer. Ik heb het geluk dat mijn huid snel bruin kleurt in het zonnetje. Ik voel me ook echt beter met een zongebruinde huid. Deze Bronzer Powder ben ik natuurlijk toch gaan testen ook nu het zomer is. Ik kwam erachter dat het eigenlijk heel mooi staat om ook op mijn getinte huid met de poederkwast een laagje te kwasten. Het is net de finish in touche. Maakt je gezicht nog weer wat sprekender. De poeder is fijn op te brengen met een poederkwast en blijft de hele dag mooi zitten. Het fijne is dat het niet je gezicht afsluit. Gaat niet tussen alle rimpeltjes zitten.

Concealer

De Facefinity All Day Flawless Concealer mocht ik ook testen. Dit product is simpel met een kwastje op je gezicht aan te brengen. Het is makkelijk smeerbaar. Je voelt dan ook bijna niet dat je iets op je huid hebt zitten. Luchtig dekkend voor een prachtige look. Het heeft een matte uitstraling. Geen gedoe dus met een glimmend voorhoofd of wangen. Deze concealer is zo luchtig dat het niet tussen je rimpeltjes of huidplooien gaat zitten. Dit product stop je ook makkelijk in je handtas. Neemt weinig ruimte in en onderweg of op een feestje goed te gebruiken. Zeg nou zelf, Max Factor in je handtas, dat is toch wel een must voor iedere vrouw. Lekker zelfverzekerd de deur uit.

Conclusie

Na het gebruik van deze twee producten van Max Factor, ben ik toch weer verrast. Vooral omdat ik in de zomer weinig Bronzer of Concealer gebruikte. Nu ik het wel gebruikt heb, zie ik toch dat het net dat beetje extra beauty geeft. De verpakking vind ik zo i zo al een hebbedingetje. Staat mooi op de kaptafel of in je beautycase. Eerlijk is eerlijk, wij vrouwen gaan hier gewoon goed op. Mooie spulletjes, mooie make-up.  Deze producten zijn o.a. te koop bij het Kruidvat, Etos, Douglas, Bol.com. (Concealer 13,99 euro) Bronzer Powder( 14,99 euro)