Gebruik jij al een primer onder je make-up? Ik altijd, want hiermee blijft je make-up beter, langer en mooier zitten. Ook bereidt het je huid voor op de make-up en kan een primer ervoor zorgen dat je huid een mooie egale basis wordt. Gebruik je geen make-up? Ook dan kun je een primer smeren. Zo lijk je een hele mooie naturel huid te hebben! De primer van vandaag is de Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer, die ideaal is voor deze zomer!

Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer

Waarom deze nieuwe Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer echt een topper is deze zomer? Hij bevat een SPF50, waarmee je optimaal beschermd bent tegen de negatieve effecten van de zon. De primer geeft je huid een mooie, egale en gladde uitstraling waarmee je zonder make-up de dag aan kunt!

De primer

Deze primer is niet kleurloos, maar heeft een heel subtiel beige tintje. Dit tintje is overigens voor iedereen geschikt, want als je het op de huid aanbrengt smelt het samen. Je kunt het dus zeker niet vergelijken met een foundation. De primer is zacht van textuur en voelt heel fijn aan op de huid. Je ziet meteen dat het je huid een stuk egaler maakt. Daarbij laat hij je huid heel mooi stralen, je krijgt er die mooie natuurlijke glow van.

Hij laat een zacht gevoel achter op de huid. Sommige primers blijven echt op de huid liggen en gaan gedurende de dag hun eigen weg. Deze verschuift niet, want hij lijkt prima in te trekken. Bij mij laat hij een fijn en comfy gevoel achter. Dat laatste kan overigens voor elke huid anders zijn.

Wil je trouwens blijven vertrouwen op de werking van de SPF50 beschermingsfactor? Dan die je eigenlijk je huid elke 2 uur in te smeren met deze primer. De werking is namelijk hetzelfde als bij een zonbeschermingsproduct. Ook dat moet je gedurende de dag blijven smeren om beschermd te blijven. Eenmaal aanbrengen in bijvoorbeeld de ochtend is dus niet voldoende voor een volledige dag bescherming. Omdat je een primer niet blijft smeren de hele dag, dien je dus geregeld een zonbescherming eroverheen te gebruiken.

De nieuwe Charlotte Tilbury Invisible UV Flawless Poreless Primer kost €49,- en heeft een inhoud van 30 ml. Daar kun je de zomer wel mee door. Ik vind hem echt een aanrader, juist door de combinatie van de hoge SPF, het mooie egale effect dat hij je huid geeft en die mooie glow die ontstaat. Ik ga hem deze zomer inzetten i.p.v. mijn foundation. Hij is te koop bij de bekende Charlotte Tilbury verkooppunten en je kunt hem online bestellen op www.charlottetilbury.com.