Als ik naar ons eigen huis kijk, hebben wij veel rustige tinten op de muren. Denk aan (gebroken) wit, taupe of een grijze tint. Eigenlijk jammer, want met kleur kun je zoveel meer sfeer creëren in huis! In dit blog laat ik je zien hoe je meer kleur in je woning brengt door middel van behang, ik ben in ieder geval helemaal geïnspireerd om aan de slag te gaan!

Okergeel

Een echte trendkleur momenteel is okergeel, ontzettend gaaf om in je interieur te gebruiken. Okergeel
behang
kun je op vele manieren toevoegen in huis, zoals bijvoorbeeld in de woonkamer of slaapkamer. Vind je okergeel een gewaagde kleur en wil je het niet te opvallend maken? Behang dan slechts een klein gedeelte met deze kleur, zoals een kleine wand of zelfs alleen een gedeelte van een wand. Om de kleur vaker terug te laten komen, kun je ook gebruik maken van decoratie in dezelfde kleur.

Kleur & print

Wil je graag meer kleur in je huis, maar ook een toffe print erbij? Kijk dan eens naar Grafisch
behang
. Grafisch behang is een combinatie van een prachtige kleur zoals okergeel, blauw of roze samen met een grafische print. Een wat gedurfde combinatie, maar wel super tof! Grafisch behang lijkt mij ook erg leuk om te gebruiken voor de hal, lekker opvallend bij de entree van je huis.

Jungle of botanisch behang

Wat momenteel ook erg populair is, is de jungle en botanische stijl rondom muurbekleding. Bijvoorbeeld een behang met jungle- of bloementhema. Een merk wat veel werkt met dit soort prints is Arte. Arte behang wordt ontworpen door de Belgische familie Desart en staat voor eigenzinnige prints, rijke kleuren en interessante effecten. En wat denk je van het Itaya 75402 behang? Okergeel, maar toch de botanische touch.

TIP: behang met een jungle of botanische print is ook erg leuk voor een baby- of kinderkamer. Behang dan een wand met deze print en schilder de rest in een bijpassende kleur.

Rustige kleuren

Ben je alsnog niet overtuigd van een felle kleur zoals okergeel en wil je graag rustige tinten? Dan is Luxe behang meer wat voor jou. Luxe behang kenmerkt zich door de rustige kleuren en mooie structuren, erg gaaf! Door structuur te gebruiken in behang heb je toch een blikvanger in je woning, maar heeft het wel een rustige kleur. Persoonlijk vind ik luxe behang ook erg mooi staan in een slaapkamer, voor een warme en hotelchique sfeer.

Zou jij kiezen voor kleurrijk behang in je woning?

Breng meer kleur in je woning met behang! (1)