Charlotte Tilbury komt deze feestdagen met heerlijke kits vol iconische producten. Zo is er de Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go. Dit is een kitje met daarin een mascara, oogschaduw, lip liner en lipstick. Hiermee kom je dus meteen lekker goed voor de dag. Benieuwd naar de kleurtjes?

Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go

Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go

Dit heerlijke gift setje zit vol met fijne producten. Iconische producten van het merk overigens in travel formaat inclusief een full size van de exclusieve Pillow Talk Chameleon oogschaduw. Uiteraard word ik heel erg blij van deze verpakking, want dit is gewoon een feestje. Het ziet er lekker luxe uit en mocht je het aan iemand cadeau willen doen weet ik zeker dat het in goede aarde valt.

Full size Pillow Talk Colour Chameleon oogschaduw

Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go

Ik begin meteen met het nieuwste product, de full size Pillow Talk Chameleon oogschaduw. Deze kleur is namelijk fantastisch! Bijna iedereen kan hem dragen, want hij is erg veelzijdig. Het is een oudrozige kleur met een gouden glansje en het ziet er onwijs feestelijk uit.

Fijn is dat je hem kunt aanbrengen zoals je zelf wilt. Breng hem subtiel aan naar je werk door hem wat te blenden met een kwastje of breng hem lekker opvallend aan voor een feestje. Heel fijn is dat hij lang draagbaar is. Je wrijft hem er niet zomaar van af, dus je geniet de hele dag van mooie ogen.

Pillow Talk Push Up Lashes Mascara

Om je ooglook mee af te maken zit er de Pillow Talk Push Up Lashes mascara in. Ik ben niet altijd de makkelijkste als het om dit soort producten gaat, want mijn wimpers zijn kort en recht. Toch werkt hij bij mij uitstekend. Mijn wimpers worden goed gesepareerd en krijgen lekker wat lengte. Het volume had bij mij iets meer gemogen, maar i.c.m. de oogschaduw is dit al helemaal perfect.

Pillow Talk Lippotlood

Om je lippen optisch te vergroten kun je een lippotlood gebruiken. Hiermee teken je een randje om je lippen en stiekem kun je ze iets groter tekenen. Doe dit wel met beleid, anders ziet het er wat gek uit.

De kleur Pillow Talk is ook hierbij weer heel mooi naturel. Bij mij komt het heel kort in de buurt van mijn eigen lipkleur en dus is het resultaat heel natuurlijk.

Pillow Talk Lipstick

Tot slot de lipstick in de kleur Pillow Talk. Het is dezelfde kleur dan het potlood, maar hij doet evengoed wat donkerder aan. Storend is dat overigens niet, want zo zie je dat je een mooie lipstick draagt i.p.v. naturel lippies.

De lipstick is fijn romig en brengt daardoor heel prettig aan. Het resultaat is supermooi! De kleur is heel mooie naturel en elegant!

Omdat deze Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go set qua kleur zo mooi naturel is, is hij voor heel veel mensen draagbaar. Je draagt het met gemak naar je werk, maar kunt ook net wat meer uitpakken voor een feestje. Eigenlijk mag dit kitje dus niet ontbreken in jouw beauty stash! Charlotte Tilbury Pillow Talk On the Go kost €49,- en is verkrijgbaar bij o.a. de Bijenkorf en www.charlottetilbury.com