Ken jij de parfum pennen al? Ze zijn superhandig om mee te nemen onderweg en voorzien je van een heerlijk geurtje. Nieuw zijn de Bruno Banani & Mexx Perfume to go pennen. Hiermee hoef je geen zwaar en breekbaar parfumflesje meer mee te slepen.

Bruno Banani & Mexx Perfume to go

Nieuw zijn de Bruno Banani & Mexx Perfume to go sticks. Het zijn speciale pennen die je heel gemakkelijk in elke (hand)tas stopt en kunt opsmeren waardoor je jouw geurtje weer lekker een boost geeft. Zo ruik je de hele dag heerlijk! De pennen zien er fantastisch uit. Die van Bruno Banani komen in lekkere felle kleurtjes en glanzende verpakkingen en die van Mexx zijn wat ingetogener en naturel.

3 soorten

Elk merk heeft hun 3 best verkochte geuren gekozen voor het uitbrengen van deze sticks. Zo koos Bruno Banani voor Woman, Pure Woman en Dangerous Woman. Woman is een dynamische en fruitige geur met geurnoten als perzik, patchoeli, witte muskus en vanille. Het is een zachte en vrouwelijke geur.

Pure Woman is een exotische geur en is fruitig. Hij heeft geurnoten van mango, pioenroos, cassis en amber. Ook deze geur is vrouwelijk en net wat pittiger dan de Woman geur. Tot slot is er Dangerous Woman, mijn favoriet! Hij is sensueel en rijk met geurnoten van zwarte bessen, exotische bloemen, kokosnootmelk en vanille.

De geuren van Mexx zijn Ice Touch, Black en Woman. Ice Touch is een frisse en aquatische geur. Hij laat me wat denken aan de zomer. Hij combineert fruitige, bloemige en kruidige geurnoten waaronder munt. Mexx Black is een oriëntaalse geur en doet wat bloemig aan. Hij bevat tropische geurnoten als gemberbloesem, lotus en lychee. Ook dit is een heerlijke geur, ideaal voor het najaar.

Mexx Woman tot slot is een zachte en bloemige geur. Hij is warm en bevat geurnoten van jasmijn, lelietje-van-dalen en roos, maar heeft ook een houtachtige basis. Deze laatste is mijn favoriete geurpen van Mexx!

Het gebruik

De Perfume to go pennen zijn heel erg makkelijk in gebruik. Doordat ze klein zijn kun je ze altijd en overal mee naartoe nemen. Je smeert ze makkelijk op je polsen, achter je oren en in je hals. Wrijf even en er blijft geen plakkerig laagje achter. Ik had het zeker niet verwacht, maar de geur die het afgeeft is echt intens en super!

Ik ben hier heel blij mee en vind het echt een aanrader. Deze pennen zijn lekker handzaam en werken onwijs goed. De geur lijkt alsof hij gewoon met en spray opgesprayd is en doet echt niet onder voor een geur in een flacon. De Perfume to go pennen van Bruno Banani en Mexx zijn exclusief te koop bij Etos en verkrijgbaar op www.etos.nl. Ze kosten €12,99 per stuk en dat vind ik echt een koopje!