Ken je Trinny London al? Het Britse make-upmerk maakt hele mooie make-up, waarvan een groot deel stackable is. Dat wilt zeggen dat je de potjes op elkaar kunt klikken, waardoor je alles bij de hand hebt en het niet door je badkamerlade gaat rollen. Hoe handig?! Deze fijne lipproducten mogen daarbij zeker niet ontbreken.

Trinny London, voor mij was het vrij nieuw. Ik kende het wel van naam, maar had er nog nooit mee gewerkt. Tot nu, want deze 5 lipproducten zijn stuk voor stuk heel fijn. Ook deze producten zijn stapelbaar en klik je heel makkelijk op elkaar. Handig in je badkamerlade, maar ook zeker handig voor onderweg!

Trinny London Lip2Cheek

De Lip2Cheek is een vrij veelzijdig product. Zoals de naam al zegt kun je het aanbrengen op zowel je lippen als op je wangen. Op je wangen gebruik je het als blush. Ik testte hem in de kleur Pia, een vrij felle peony roze kleur. Hij is mat en daardoor dien je hem in laagjes aan te brengen.

Het is een mooie en vrij neutrale kleur. Tip: scrub eerst je lippen goed, want zoals je bij mij ziet zie je elk velletje! De Lip2Cheek is verkrijgbaar in 10 kleuren en kost €30,-.

Trinny London Sheer Shimmer

De Sheer Shimmer is ook een Lip2Cheek, wat wilt zeggen dat je hem dus ook weer op je lippen en je wangen kunt aanbrengen. Deze variant heeft een shimmertje erin voor een wat feestelijkere look. De textuur is ook heel anders dan de vorige, het is wat romiger. Breng je het dus aan op je wangen moet je echt heel goed deppen.

Op de lippen vind ik het een heerlijk product, want het voelt net aan als een fijne zachte balm. De shimmers vallen niet zo op, maar erg is dat niet. Op de wangen vind ik het iets minder, want het blijft plakken. Waait het dus buiten, dan plakken je haren telkens tegen je wangen. De kleur die ik kreeg was Ellie, een mooie roze rode tint. Sheer Shimmer is verkrijgbaar in 10 kleuren en kost €26,50.

Trinny London Miracle Blur

De Miracle Blur is slechts in één kleur verkrijgbaar en is een soort van primer. Het vult lijntjes op en zorgt voor een goede basis voor je lippen wanneer je een ander lipproduct erop wilt aanbrengen. Je brengt het heel dun aan en blendt het op natuurlijke wijze uit met je huid. Je kunt hem namelijk ook op de rest van je huid gebruiken.

De textuur vind ik fijn, maar gaat mij bij wel wat schuiven. Dat ligt misschien aan het huidtype, ik merk namelijk dat op de vette plekjes het sneller schuift dan op de drogere plekjes. Opvullen doet het prima en het voelt heel zacht aan. Miracle Blur kost €31,-.

Trinny London Lip Glow

Eén van mijn favorieten is de Lip Glow. Dit product geeft je lippen namelijk de finish van een lipgloss. Supermooi!! Het geeft een onwijs mooie glans aan je lippen en een subtiel kleurtje mee. De kleur die ik draag is kleur Indi, een vrij felle kersenkleur. Op de lippen valt het natuurlijk minder fel uit, maar het kleurtje zie je er wel op terug.

Het smeert ontzettend romig uit, dus wees voorzichtig dat je het niet te dik opbrengt. Dan zit het namelijk niet meer zo fijn en comfy. Doe je het met beleid, dan voelt het juist wel heel comfortabel aan. De Lip Glow is verkrijgbaar in 9 kleuren en kost €19,- per stuk.

Trinny London Lip Love

Sommige producten lijken best op elkaar, als het om finish gaat als om de naam. Lip Love is weer totaal anders dan Lip Glow. De Lip Love bevat parelpigmentjes en geeft daardoor een hele mooie glans en finish door die pareltjes, niet door de formule. De formule is niet vet en blijft vrij lang goed zitten op je lippen, zelfs na een drankje.

De kleur Sacha is hierbij perfect. Het is een metallic kleur, peachy roze en heeft gouden shimmers. Zo mooi, ook nu we de feestdagen in het vooruitzicht hebben! Lip Love is verkrijgbaar in slechts 4 kleurtjes en kost €29,-.

Mijn eerste kennismaking met Trinny London is top! Ik ben normaal geen fan van potjes waar lipproducten in zitten (want vieze en vette vingers), maar deze zijn dat absoluut waard. Hoewel het op het eerste oog op elkaar lijkt is dat in de praktijk helemaal niet zo. Mijn favoriet is Lip Glow! Trinny London kun je online bestellen op trinnylondon.com.