Notino kerstpakket sfeerbeeld

De feestdagen zijn om de hoek, tijd voor een dosis cadeau tips en inspiratie! In dit artikel vertel ik je waar ik mijn familie blij mee kan maken. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ieder jaar is het weer een verassing wat er allemaal onder de boom ligt. Maar een ding waar mijn familie van uit kan gaan is dat ik voor een dosis beauty onder de boom zorg. Uiteraard zijn er ook altijd wel leuke andere cadeau’s, maar als het om beauty gerelateerde cadeautjes gaat weten ze dat ze bij mij altijd aan het goede adres zijn. En dit jaar is dat natuurlijk geen uitzondering.

Voor de mannen

Voorheen vond ik het best lastig om voor de mannen een leuk cadeau te vinden. Maar dit was vooral omdat mijn vader niet heel veel gebruikte en ik niet zo goed wist wat mijn zwager fijn vond. Maar ja, na een beetje verdiepen en mijn moeder en zus uithoren kwam ik toch weer op en paar leuke ideeën. Bram en Michael kunnen namelijk altijd wel iets van Gillette gebruiken. En mijn vader maak ik al snel blij met een fijn pakketje van L’Oréal Paris. Geurtjes vind ik wel wat lastiger. Maar dat is vooral omdat mijn vader bijvoorbeeld al jaren dezelfde geur gebruikt.

Mama’s Striplac verslaving..

Ja, voor mijn moeder is het niet heel erg lastig om wat uit te zoeken. Ze is namelijk helemaal gek op de Striplac van Alessandro. Onlangs hebben ze een nieuwe formule uitgebracht, de peel or soak. Je snapt dus wel wat er voor haar onder de boom ligt dit jaar!

Zusje heeft smaak!

Mijn zusje is iets lastiger, ze heeft namelijk een “goede smaak”. Gelukkig weet ik dat ik haar altijd kan blij maken met een heerlijke Yankee Candle en oogschaduw primer. Mocht je zelf ook iets van Yankee Candle cadeau willen geven, de Christmas gift sets zijn écht een aanrader!

Zelf heb ik al wat leuke cadeau’s online besteld. Maar mocht je dat nog niet gedaan hebben, lees dan dit artikel met bestel tips voor de feestdagen!

Cadeau tips - Hier ga ik mijn familie blij mee maken!