Alessandro Striplac Peel or Soak starterset

De Striplac van Alessandro is inmiddels niet meer weg te denken uit de beauty wereld. Maar who knew dat Alessandro toch weer iets zou verzinnen waardoor het nog fijner zou worden in gebruik. Ik mocht de nieuwe Alessandro Striplac Peel or Soak uitproberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Professionele gel nagels in slechts 15 minuten! 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik sinds ik moeder ben niet de tijd meer heb om eventjes 2 uur in de nagelsalon te zitten. En natuurlijk zou ik er tijd voor kunnen maken, maar eerlijk gezegd wil ik dat vaak ook niet omdat ik mijn tijd (en die is best zeldzaam) ook heel erg goed aan andere dingen kan besteden. Dat neemt niet weg dat ik geen me-time inlas af en toe hoor! Maar to be honest, niet om naar de salon te gaan meer dus. Ik gebruik daarom al jaren de Striplac van Alessandro. Deze vond ik al zo fijn, maar nu is hij nog fijner!

In slechts een kwartier tijd heb ik mijn nagels mooi gelakt. En het fijne is dat het ook écht heel erg lang blijft zitten. Zonder enige moeite of extra voorzichtig te doen. Ja vast hoor ik iedereen al denken. Ja het is toch echt zo. De Striplac blijft bij mij echt super goed zitten! Nou moet ik wel zeggen dat ik het zelf om de 14 dagen vervang omdat ik uitgroei heel erg lelijk vind. Maar goed, dat deed ik ook toen ik gel nagels had bij de salon. En geloof mij, dat is echt veel en veel duurder. 

meet me in Paris striplac

De nieuwe v.s. de oude Striplac

Zoals ik al vertelde is er nu een vernieuwde Striplac. De oude variant word namelijk vervangen voor de Alessandro Striplac Peel or Soak. Zoals de naam al zegt houd dat in dat je deze striplac er niet alleen af kan pellen maar je kunt het er ook af soaken. Best fijn vind ik, want zo kan je precies kiezen wat jij fijn vind. Heb je haast? Dan peel je de lak er af. Heb je wat meer tijd? Dan kan je bijvoorbeeld voor de soak off gaan.

Een ander voordeel aan de nieuwe versie is het feit dat je GEEN base coat meer nodig hebt in tegenstelling tot alle andere soorten gellak. Dit bespaart je zo de helft van je tijd. Plus een bijkomend voordeel is dat je nagels nog natuurlijker lijken omdat je een laag minder aanbrengt. 

Nog even alle voordelen op een rijtje

✓ Snel te verwijderen door ‘peel off’ of ‘soak off’
✓ Blijft perfect zitten tot 3 weken!
✓ Geen base coat meer nodig→bespaart 50% van de tijd
✓ Perfecte dekking met slechts 1 kleurlaag
✓ Gemakkelijk aan te brengen
✓ Droogtijd 1x 60 & 1x 90 sec. onder LED – daarna direct droog ✓ Slechts 2 laagjes om aan te brengen
✓ Ultieme gel glans tot de laatste dag
✓ Krast niet & chipped niet
✓ Beschermt & versterkt de natuurlijke nagel 

Tijdens de lancering van de nieuwe Alessandro Striplac Peel or Soak ontving ik de nieuwe starterset en een aantal prachtige kleuren om thuis uit te proberen. Dus op mijn rustige zondag middagje heb ik alles er bij gepakt en ben ik lekker gaan lakken. Ik was binnen 15 minuten klaar en het resultaat is (naar mijn mening) echt heel erg mooi en natuurlijk. Ik heb gelijk de kleur Midnight in Paris uitgeprobeerd. 

meet me in Paris

De Striplac Peel or Soak starterskit bestaat uit de volgende items:

Alessandro lamp
kleurlak Velvet Red (5 ml)
Peel Off Activator
Top Coat
Reinigingspads
Bokkenpootje
Polijstvijl
Soak Off Remover Wraps 
Soak Off Liquid. 

Alessandro Striplac Peel or Soak

Mocht je nou nog opzoek zijn naar een leuk cadeautje voor de kerst? Dan is de Striplac Peel or Soak nagellak Xmas set een aanrader. Hier zitten 2 kleurtjes in en 1 top coat. In de set vind je een hele mooie oud roze kleur (meet me in Paris) en een super fancy grijze kleur (New York Grey). De Xmas set kost €34,50 en dat komt er op neer dat je dus 1 lakje gratis krijgt. De complete starterskit kost €88,99 bij Bol.com.

Alessandro Striplac Peel or Soak xmas

Ik ben écht ontzettend happy met mijn nieuwe set van Alessandro Striplac. En je raad dus wel wat ik elke 2 weken ga doen nu. En dat in 15 minuten tijd. Ideaal toch? Ben jij al bekend met de nieuwe Alessandro Striplac Peel or Soak? En ben jij #teampeel of #teamsoak?

Alessandro Striplac Peel or Soak