Ik heb natuurlijk al een hoop gel lakken geprobeerd zonder lamp. Maar nu mocht ik eindelijk ook eens een gellak proberen mét lamp! En hoe gaaf is dit, ik mag 1 van jullie blij maken met een zelfde Alessandro Striplac set!

Naamloos

Alessandro is een heel mooi duits merk. Naast gewone nagellak en handverzorging producten hebben ze ook Striplac. Dit is net even iets anders dan gellak. De striplac hoef je er namelijk niet af te weken met chemische stofjes maar trek je er na verloop van tijd gewoon voorzichtig af!

IMG_3951

Ik kreeg deze prachtige Alessandro Striplac French Manicure set van Coos-Shop.com. Coos Shop is een webshop die onder andere deze sets verkoopt maar ook een hele hoop andere leuke merken verkoopt zoals Tony Moly, RAU en nog veel meer. Laten we de set eens bekijken.

Wat zit er in de set

Een ledlamp
Een twincoat
Nail polish french rose
Nail polish tip whitener
Reinigingspads
Een 4 fase vijl
Een bokkepootje
Een sample van de peel off activator

IMG_3955

Dit zijn de reinigingspads.

IMG_3960

Dit zijn de nagelvijl, bokkenpootje en de peel off activator.

IMG_3968

Dit is de speciale UV Lamp. Hierbij zit uiteraard ook een stekker.

Stap voor stap gellak aanbrengen

Stap 1. Maak je nagels schoon en duw je nagelriemen naar achter. Gebruik daarna de nagelvijl om je nagels wat ruwer te maken zodat de gel beter blijft zitten. Als je hiermee klaar bent neem je je nagels nog een keer af met een reinigingspad.

Stap 2. Lak je nagels met een dun laagje twincoat. Dit is je basis, doe het dus niet te dik. Het makkelijkste is om eerst je 4 vingers te doen en de duimen als laatste apart. Vervolgend hard je de lak uit onder de lamp voor 60 seconden.

Stap 3. Breng nu de kleur laag aan. Doe dit ook niet te dik. Indien de kleur niet dekkend is kun je er een tweede laagje overheen doen. Ook hier doe je na elke laag je hand weer in de lamp om uit te harden.

Stap 4. Breng nu de laatste laag twincoat aan. Dit is om een mooie glans laag te creeren en om de nagels af te sealen zodat ze mooi lang blijven zitten. (na het aanbrengen weer in de lamp).

Stap 5. Haal met een reinigingspad het plak laagje van je nagels af en klaar is kees!

Zoals je kunt lezen is het dus niet heel erg moeilijk om zelf mooie gel nagels te zetten. Je moet alleen wel oppassen dat je niet te dik lakt. Maar dat is natuurlijk een kwestie van oefenen. Bij mij blijft de lak echt super lang zitten. Ik heb het nu al 8 dagen op en er is nog geen stukje van af! En wat helemaal mooi is is dat je na de manicure direct weer aan de slag kunt. Je hoeft dus niet meer bang te zijn dat er achteraf toch weer een deuk of streep op zit, zoals bij gewone lak.

IMG_3970

Voordelen

Geen primer nodig
Peel-off verwijderen
Zonder oplosmiddel / aceton
Houdt zich tot 10 dagen
60 sec. onder LED of UV uitharden – geen droogtijd
Gloss tot de laatste dag
Krasbestendig – geen splijten
Beschermt & verstevigt de nagel
Eenvoudig aanbrengen

Speciaal voor jullie heb ik een super mooie korting geregeld én ook nog eens een mega winactie!

alessandro-striplac-starter-kit

Jij maakt namelijk kans op je eigen Alessandro Striplac Starter Kit ter waarde van €98,95! Deze set is inclusief een mooie rode lak zodat je gelijk aan de slag kan.

Wat moet je doen

♥ Like Coos Shop op Facebook of Instagram
♥ Tag 2 vrienden op Facebook of Instagram
♥ Deel de winactie en laat ons weten waarom JIJ deze set moet winnen!

Over 2 weken zullen wij de winnaar bekend maken via social media. Wil je niet wachten en zelf een Alessandro Striplac set bestellen? Gebruik dan nu de kortingscode Coos25 dan krijg je namelijk 25% korting op ALLES!

Nieuwehandtekening

samenwerking