Over een maandje is het zo ver! Bram en ik krijgen dan de sleutel tot ons nieuwe paleisje. Omdat het een nieuwbouw woning is betekend dat wel dat er een hoop gedaan moet worden voor het helemaal ‘ons’ huisje is.

Even geleden heb ik al wat leuke inspiratie opgedaan met Fruitkisten en nu zijn we druk bezig om te kijken hoe de badkamer er uit moet gaan zien. Want als Beauty Addict is dit toch wel een van de belangrijkste ruimtes in het huis!

Peronda-Dylan

We hebben al een poosje zitten twijfelen of we een bad of een douchebak moeten gaan plaatsen. Een bad is natuurlijk heerlijk, zeker als je al die lekkere bad producten van Lush ziet in de winkel. Maar ruimte is voor ons ook erg belangrijk. En zeker omdat we een wat kleinere badkamer hebben is het niet heel erg slim om een lig bad te gaan plaatsen.

grijs-ik-denk-dat-het-dat-gaat-worden.1354533393-van-paula102

Maar bij een douchecabine komt natuurlijk ook een hoop kijken. Zoals wat voor een douchedeuren wil je. Juist mat glas of juist glas waar je door heen kan kijken. Persoonlijk vind ik het soort glas waar je doorheen kan kijken mooier. Toch is het ook wel fijn als het niet helemaal see-through is. Gelukkig zijn er tegenwoordig zo veel soorten en combinaties  waardoor alles mogelijk is.

inspiratie 1

Waar ik ook wel erg over te spreken ben zijn de douchewanden van tegenwoordig. We hebben namelijk ook gekeken naar mooie schuifwanden met (ja echt waar) nano technologie. Bram is wel van de speciale dingen en bijzondere technieken. Helaas hebben we beide twee linkerhanden dus of dit nou wel zo handig is om gelijk te gaan doen..

Soho

Voor ons beide is dit ons eerste echte huis project. Er komt ook gewoon zoveel bij kijken.  Denk maar aan alle verzekeringen die we moeten omzetten en bijvoorbeeld energie vergelijken. We hebben daarnaast in onze vorige woningen nooit echt iets hoeven doen behalve een likje verf hier en daar. Daar gaat dus een hoop verandering in komen vanaf volgende maand. Hopelijk hebben jullie ook wat gehad aan mijn badkamer inspiratie artikel.

Nieuwehandtekening