Orange is the new black. Naast een goede serie is het ook een nieuwe collectie van Pupa! Een collectie vol oranje, niet het eerste waar ik voor zou kiezen. Maar gek genoeg is het veel mooier dan ik ooit had gedacht! Kijk je mee?

Als ik ergens een hekel aan heb is het wel oranje. Vooral ronds koningsdag, het WK en alle andere feestjes waar wij trotse Hollanders oranje dragen. Ik kan dan geen oranje meer zien. Ik loop ook vaak voorbij de oranje tinten make-up. Maar had ik dat nou maar niet gedaan! Van Pupa kreeg ik een paar prachtige producten opgestuurd. Een blush, lip fluid en een lipliner in de kleur, (jawel) oranje!

IMG_3821

I’m matt lip fluid in Coralicious | Prijs €17.95

Ik heb zelf nog nooit een lip fluid gehad. Het deed me ook een beetje denken aan een lipgloss toen ik de verpakking open maakte. Maar het blijkt er helemaal niet op te lijken! De lip fluid breng je heel makkelijk aan op je lippen en het glijd echt heel fijn over je lippen. Na een paar minuten droogt het een beetje op. Nou hoor ik je denken, bah droge lippen. Nou niets is minder waar. Ik was er ook bang voor maar het voelt helemaal niet droog en vervelend aan. Het doet me een beetje denken aan een velvet gevoel. De kleur is echt prachtig en hij dekt ook erg mooi.

IMG_3822

Made to last lipliner in Apricot | Prijs €14.95

Ik heb op de foto ook de lipliner gebruikt om de lijntjes mooi strak te houden. Je kan ook prima je lippen alleen kleuren met een lipliner maar ik vind dat zo onhandig. Ik vind het bij de lip fluid wel erg fijn om een lijntje te tekenen want de fluid kan uitlopen.

IMG_3815

Like a doll compact blush in Dark Apricot | Prijs €23,-

De blush ziet er in eerste instantie niet zo bijzonder uit. Een mooie peach kleur en niet te veel glimmers er in. Ik heb hem licht aangebracht en ben eigenlijk hartstikke tevreden! Het is niet to much en blend prachtig bij mijn huidskleur. Weer een oranje meevaller!

12166863_10153052672571039_1882161554_n

Zoals ik al zei, oranje is niet de kleur die ik normaal zou kopen. Tot ik deze producten mocht proberen. Ik heb mijn vooroordeel moeten bijschaven. Wat vind jij? Is Orange the new Black?

Nieuwehandtekening