giftbox Notino

De feestdagen komen er weer aan. En het blijft dan ook af en toe een dingetje om weer mooi ingepakte cadeaus te verzamelen onder de kerstboom. Of juist iets écht origineels te vinden. In dit artikel deel ik een super goede tip. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Voor de (schoon)zussen, vriendinnen en (schoon)moeders kom ik al snel uit op cadeautjes die te maken hebben met beauty. Denk aan een lekkere parfum, of een mooie créme. Maar ook dingen als een mooi oogschaduw pallet heb ik wel eens cadeau gegeven. En waar slaag je nou beter als bij Notino. Maar goed, waarom zou je nou daar iets bestellen? Ik vertel het je in dit artikel want ik ben écht oprecht super enthousiast.

Inpakservice de luxe!

Als ik ergens niet altijd zin in heb is het wel inpakken. Vooral als je echt je best ergens op wilt doen gaat het altijd mis, tenminste dat is bij mij vaak het geval. Notino heeft daarvoor een hele handige inpakservice. Je kunt dan bij je bestelling een prachtige luxe cadeauverpakking doos bestellen die word gesloten met een heel mooi lint. En mocht je nou een setje bestellen van max 3 producten, dan kunnen die in een doos worden verpakt! Zo kan je bijvoorbeeld een leuk cadeausetje maken voor je vriendin of moeder.

Graveer je parfumflesje!

Dit vind ik écht zo ontzettend leuk aan Notino. Je kunt namelijk bijna alle parfum die ze verkopen laten graveren. Zo heb je echt het meest persoonlijke cadeau ever deze kerst. Mocht Bram dit lezen, ik zou wel heel blij worden van een Coco Mademoiselle gegraveerd.. Hint hint..

Maar goed, dat zijn slechts een paar voorbeelden van waarom ik mijn kerst cadeautjes weer bij hun ga bestellen. Snelle levering en goede service. Altijd de mooiste merken! En wat dacht je van gratis goodies en andere acties? Allemaal redenen om weer te gaan shoppen bij Notino. Nou hoor ik je denken, welke merken dan? Echt alles! Van Yves Saint Laurent tot Makeup Revolution, of wat dacht je van NYX. Echt voor ieder budget hebben ze wel wat. En sinds kort hebben ze trouwens ook heerlijke geurkaarsen, mocht je een lipstick voor iemand anders uitkiezen wat lastig vinden.

Ik hoop dat je wat aan mijn tips voor de feestdagen hebt gehad! Veel shop en geef plezier!

Tip voor de feestdagen! - Notino.nl