Binnenspeel tips + WIN een Wobbel PRO!

Buitenspelen is natuurlijk heerlijk, maar wat doe je nou als het niet zulk lekker weer is? Juist, lekker binnenspelen. In dit artikel deel ik een aantal binnenspeel tips en maak je ook nog eens kans op een Wobbel Pro! Benieuwd hoe je kans maakt? Lees dan snel verder.

Maak een tent!

Dit is toch wel een van de favoriete bezigheden van Noé. Samen zetten we dan de stoelen zo neer zodat er een deken overheen kan. Zodra de tent af is gaat ze er samen met haar knuffels en boekjes in zitten en hoor ik haar gelijk de rest van de middag niet meer. We hebben ook een tipi tent staan, maar die vind ik zelf niet zo praktisch omdat ze die heel snel omtrekt. De stoelen zijn een stuk zwaarder en blijven dan beter staan.

Wobbel er maar op los!

Een van de grootste rages op dit moment is toch wel het Wobbel balansboard. Dit is een balans board waarmee je kindje niet alleen lekker kan spelen, maar ook leer omgaan met evenwicht en balans. Maak er een wip, een glijbaan, een racebaan, een tunnel, een poppenhuis of gewoon een plekje om te lezen en te relaxen van.

Wil je kans maken op een eigen Wobbel Pro in de kleur Lucht?
Lees dan snel verder hoe je kans maakt!

Relaxen op de wobbel

Koekjes bakken en uiteraard versieren

Ok, dit is niet helemaal “zelfstandig” spelen. Zeker niet als je nog een peuter hebt als ik. Maar het is wel ontzettend leuk. We hebben al zandkoekjes, taart en cupcakes gemaakt. Om het nét even wat leuker te maken mag Noé dan bij mij op het aanrecht zitten en helpen met het roeren en de ingrediënten. Als de koekjes dan uit de oven komen gaan we ze samen versieren aan tafel. Succes (en een hoop geklieder) gegarandeerd!

Speel je favoriete (kids) serie na

Paw Patrol is een serie waar Noé helemaal gek op is. Wanneer het buiten slecht weer is maken we dan ook regelmatig een heel dorp na met al haar Paw Patrol vriendjes. Regelmatig zit Marshal in de nesten en die komt Noé maar al te graag redden.

Spelen met paw patrol

WIN EEN WOBBEL PRO T.W.V. €135!

In samenwerking met Ikbenmama.nl mag ik een van jullie blij gaan maken met een prachtige Wobbel Pro in de kleur Lucht. Hier staat hij al te pronken in de woonkamer. En wie weet dus binnenkort ook wel bij jou!
WIN Wobbel Pro

Het betreft een Wobbel Pro uit de outlet (het kan zijn dat er een schoonheidsfoutje op zit).

Zo doe je mee
– Volg @Jamey.nl en @ikbenmama.nl op Instagram
– Laat een reactie op Instagram achter en tag je vriendinnen om te laten weten dat je kans maakt op de Wobbel Pro.
Niet verplicht, wel extra kans!
– Deel de actie op jouw social media kanalen (vergeet niet @Jamey.nl en @ikbenmama.nl te taggen)
– Zet je bericht notificaties op Instagram aan voor Jamey.nl zodat je altijd op de hoogte blijft van alle winacties!
Over een week zal de winnaar bericht ontvangen middels een DM. Houd je inbox dus in de gaten!
Binnenspeel tips + WIN een Wobbel PRO!