Buitenspeelgoed

Nu we allemaal veel thuis zitten en niet meer op vakantie gaan door de hele Corona Crisis hebben wij besloten om de tuin om te toveren tot een speelparadijsje voor de kinderen. En daar hoort natuurlijk leuk buitenspeelgoed bij. In dit artikel deel ik onze favorieten!

Een speelhuis!

Laten we gelijk met het grootste beginnen. Ons nieuwe speelhuis! Het is een flink ding, maar Noè is er zo ontzettend blij mee. We waren al een tijdje aan het rondkijken naar het juiste huisje, maar omdat zon speelhuis nog best aan de prijs is stelde we het iedere keer uit. Toen we eenmaal doorkregen dat er deze zomer echt geen vakantie meer in zat besloten we ons vakantie budget daar in te steken. Zo kan Noè met het mooie zomer weer toch lekker buiten spelen. Het speelhuis wat wij hebben gekozen is 1 meter 20 hoog en heeft zowel een trap als een glijbaan. De binnenkant hebben we ook voor haar ingericht, er staat daar onder andere een keukentje en stoeltjes in. Samen met haar poppen en knuffels kan ze daar uren zitten spelen. Soms krijgen papa en mama een kopje koffie of zelfs soep uit haar eigen keukentje. Zo lief! 

Speelhuisje buitenspeelgoed

Het is een flinke investering, maar je kunt het natuurlijk zo gek maken als je zelf wilt. Wij kozen voor een duurzame houten huis, maar ook Little Tikes heeft hele leuke speelhuizen (die zijn ook gelijk een stuk leuker geprijsd).

Waterpret

Wanneer de temperatuur het toelaat gaan wij ook het zwemparadijs weer opzetten. Wij hebben een ontzettend leuk kinderzwembad van Intex gekocht. Hier zit ook een glijbaan op en je kan de tuinslang er op aan sluiten voor extra waterpret! 

Tip: Kiezen voor welk zwembadje of ander buitenspeelgoed je wilt gaan kan lastig zijn. Maak daarom een lijstje  aan op Hatsa.com of via de app van Hatsa zodat je in 1 overzicht al je favorieten hebt. Dan kun je samen met je kindje kiezen wat het word. 

Buitenspeelgoed Little Tikes

Wanneer het niet lang genoeg warm is of ik wat minder tijd heb zet ik de watertafel neer. De Watertafel van Little Tikes heeft allemaal leuke activiteiten en daarnaast speelt ze er met bootjes, eendjes en ander speelgoed in. Echt een succes wanneer je bijvoorbeeld niet zo veel ruimte hebt. In de top 10 buitenspeelgoed voor peuter & kleuters van Esther staat deze onder andere ook!

Micro Step Buitenspeelgoed

Verder…

Verder hebben wij ook veel los speelgoed in de tuin staan. Bijvoorbeeld een fietsje, ballen, stoepkrijt. En over het algemeen red ze zich daar prima mee! Toch hebben we ook nog een ander succes speeltje en dat is Noé haar nieuwe Mini Micro Step Deluxe. Deze step is perfect omdat hij niet omvalt doordat er twee wielen aan de voorkant zitten die de step stabiel houden. De step is ook erg leuk om gewoon even mee te nemen als je een wandeling maakt!

Welk buitenspeelgoed zijn bij jouw kids een hit?