kinderkleding shoplog 2

Kinderen, je knippert een keer en ze zijn weer een paar centimeter gegroeid. Het lijkt wel of ik om de 4 weken weer een hele nieuwe garderobe voor een van de twee aan het shoppen ben. Benieuw naar weer wat nieuwe outfits van de kids? Lees dan snel verder.

Shoppen voor Manu

Jongenskleding, wie had ooit gedacht dat ik het leuk zou vinden om voor hem te shoppen. In het begin vond ik het zo moeilijk om leuke setjes samen te stellen. Meisjeskleding daarentegen vind ik een stuk makkelijker. Maar inmiddels gaat het een stuk makkelijker en heb ook ook deze keer weer een aantal leuke setjes gevonden.

kinderkleding shoplog Manu

Name it

Een van mijn favoriete kinder merkjes is toch wel Name it. De stoffen, de prints, het is helemaal mijn ding! Dit keer vond ik een heel leuk setje met walvisjes. Het broekje is echt van een hele zachte, dunne stof. En dat is weer ideaal met de droge huid die Manu heeft.

kinderkleding shoplog Noé

Shoppen voor Noé

Voor Noé shoppen vind ik echt een stuk makkelijker. Vrijwel alles staat haar leuk en met die mooie lange benen kan ze ook echt veel hebben. Het nadeel bij het shoppen voor haar vind ik wel dat ik steeds meer moeite heb om de juiste maat te vinden. De ene keer past ze maat 92, maar de andere keer moet ik écht 104 bestellen. Dit keer heb ik er voor gekozen om alles in 104 te bestellen. Ik heb namelijk een aantal hele leuke t-shirts besteld die zowel leuk zijn voor deze zomer, maar ook in het najaar met een vestje er over.

kinderkleding shoplog 2

Welke maat?

En dat is ook wel gelijk een tip van mij voor jou. Shop items die ook mooi aan kunnen met een vestje. Zo weet je zeker dat ook later in het jaar de kleding nog gedragen kan worden. Vandaar dat ik ook gekozen heb om de kleding net iets groter te bestellen. In de hoop dat het allemaal wat langer gedragen kan worden.

Heb jij nog leuke kinderkleding geshopt?

Tijd voor een kinderkleding shoplog!