Ik heb meestal van Batiste de blush droogshampoo en vind deze echt geweldig! Ik heb best snel vet haar en wil ze niet elke dag wassen. Batiste is echt mijn redder in nood en kan ook echt niet meer zonder! In dit artikel ga ik jullie wat meer vertellen over de Batiste droogshampoo welke geschikt zijn voor blondines & brunettes.

Every Blonde needs a Brunette moeten ze bij Batiste gedacht hebben bij het maken van deze nieuwe droogshampoo. Hij is er namelijk in een variant voor donker haar en een voor blond haar. Batiste droogshampoo is al een aantal jaar mijn favoriete product en in Engeland is het zelfs de best verkochte droogshampoo! Ik gebruik bijna elke dag een droogshampoo en heb er dan ook al een aantal verschillende geprobeerd. Ik merk dat ik vaak toch weer uitkom bij Batiste omdat ik deze gewoon erg prettig vind in het gebruik.

Wat is er nieuw

Deze droogshampoo’s van Bastiste zijn een soort multi- taskers geworden. Ze werken natuurlijk als een droogshampoo maar zorgen er ook voor dat je uitgroei wat meer verborgen word door de kleur tint wat verwerkt is in het product. Super handig natuurlijk wanneer je net dat leuke feestje hebt maar eigenlijk ook  al een beetje uitgroei hebt. Met deze twee Batiste droogshampoo’s  kan je dat een beetje verbloemen. Wat ook fijn is aan dit product is dat het ook op de grijze haren dekkend is waardoor deze een stuk minder opvallen. Ook laat deze droogshampoo voor blond haar  geen witte waas op mijn haren.  Dat hebben andere merken vaak wel en het ziet er dan heel erg dof waardoor je haar er minder gezond uit gaat zien.

Hoe te gebruiken

Als aller eerst kies je natuurlijk de droogshampoo welke geschikt is voor jou haar of voldoet aan jou wensen. Het is belangrijk om de Batiste droogshampoo flacon van te voren even goed te schudden. Nadat je dit gedaan hebt hou je de flacon ongeveer 30cm van je haar aanzet af en spray je geleidelijk wat product op het haar. Ik laat dat dan altijd even ‘inwerken’ en daarna masseer ik het even goed in de haargrens zodat het vette laagje goed geabsorbeerd word. Heb je dat gedaan dan borstel je even lekker je haren uit en je bent helemaal ready to go!

Verkrijgbaarheid en prijs

Batiste is een merk dat je in veel drogisterijen kan kopen. Dat geeft ook al wel aan dat het een product is wat hun graag in de schappen hebben liggen. Ik koop de mijne meestal bij de Etos of in Duitsland bij de DM als ik daar toevallig in de buurt ben. De prijs van deze nieuwe droogshampoo is €6,59 en je kan met een bus echt wel lang doen! Zoals ik al eerder vertelde ben ik echt een mega fan van deze Batiste droogshampoo’s en kan ze ook iedereen aanraden wie niet elke dag meer zijn haren wilt wassen. Ik deed dit eerst wel maar merk nu met met het gebruik van deze droogshampoo dat mijn haar minder vet is en er ook beter uitziet.

Ben jij ook zo verslaafd aan droogshampoo en wat is jou favoriet? Ik zie je tips graag tegemoet komen!

Batiste droogshampoo