Logo Jamey.nl

De kogel is door de kerk. Na heel goed nadenken, sparren met collega’s en klanten heb ik besloten dat het tijd is om gedag te zeggen tegen Beauty Unboxing en verder te gaan met de naam Jamey.nl. Benieuwd waarom, wat er allemaal gaat veranderen en wanneer dit gaat gebeuren? Lees dan snel verder.

Het ontstaan van Beauty Unboxing

Het is inmiddels al weer bijna 5 jaar geleden dat ik ben gestart met Beauty Unboxing. Dit is ontstaan nadat ik via via in een aantal Facebook groepen terecht kwam waarbij ik meiden over de hele wereld leerde kennen en daar mee “swaps” organiseerde. Dit waren een soort groepen waar je dan gematcht werd met andere dames die ook een liefde hebben voor make-up en huidverzorging en juist merken uit andere landen willen leren kennen. Samen stelde we dan pakketen voor elkaar samen waarna deze werden verstuurd en ook werden unboxed. Dit begon allemaal dus op Facebook. Maar al snel waren de mensen in mijn directe omgeving zo benieuwd hoe dat allemaal werkte en die kring werd steeds groter. Dus op advies van Judith en wat help van mijn toenmalige werk heb ik de website opgericht.

Naarmate de tijd verstreek kwam ik er achter dat er nog zo veel meer was om over te schrijven. Zo kwamen er na een aantal jaar onderwerpen bij zoals fashion, maar ook interieur. En nu inmiddels ook het moederschap. Het is zo mooi om te zien dat ook mijn doelgroep daarmee veranderd!

Logo Jamey.nl

Waarom de verandering?

Nou kreeg ik in het begin veel vragen of ik dit wel moest gaan veranderen. Iedereen is immers bekend met de naam Beauty Unboxing. Ja, dat klopt. En dat heeft mij ook erg lang tegen gehouden. Deze naam is mij ook zeer dierbaar, maar omdat de naam de lading niet meer dekt en ik juist veel meer wil doen dan alleen over beauty producten schrijven is het goed om deze stap te nemen. Ongeacht de concequenties. Want deze zullen er ongetwijfeld zijn. 

Ik heb natuurlijk jaren lang gewerkt aan een goede ranking. Dit is nog best lastig want Google blijft natuurlijk voortdurend veranderen. Maar goed, ook dat is weer opnieuw op te bouwen en als het goed is zal mijn top website bouwer Fred van Qwain mij goed ondersteunen om alles op de juiste plek te laten belanden zodat er niet een al te grote impact bij google zal zijn.

Een van de redenen dat het tijd is om de naamsverandering door te zetten is het feit dat klanten en PR bureaus mij nog steeds zien als een beauty site. Niet gek natuurlijk als de site Beauty Unboxing heet. En hoewel ik er regelmatig over in discussie ga en laat zien dat de site zo veel meer bevat blijft het een lastig puntje. Via Instagram ben ik al een tijdje bezig met de nieuwe stijl. Dus mocht je mij daar al volgen dan heb je de overgang van enkel Beauty en Fashion naar Lifestyle (een woord dat ik gebruik om alles even te omvatten) al gezien. 

Wat gaat er veranderen op Jamey.nl?

Niet veel, enkel de URL en het logo en wat uiterlijke veranderingen zullen laten zien dat het een andere site is. Maar qua inhoud van mijn site hoef je niet bang te zijn dat er veel gaat veranderen. Sterker nog, dat is niet mijn bedoeling! Ik zal mij nog steeds richten om de trendgevoelige jonge vrouwen, de moeders en de dingen die mij persoonlijk raken of interesseren. Dat wil dus zeggen dat ik nog steeds hier en daar over interieur schrijf, beauty producten zal reviewen, outfits zal showen en over mijn leven als moeder zal blijven schrijven. Alleen dus in een ander jasje!

Morgen gaan we live!

Morgen zullen wij de nieuwe site zullen lanceren. En dit gaan we uiteraard groots vieren! Houd dus zeker mijn Instagram en Jamey.nl in de gaten! De hele week van de lancering zullen er namelijk ontzettend leuke winacties online komen.. een klein tipje van de sluier: TRIPP TRAPP! Zitten jullie er al klaar voor?

Ik hoop dat jullie, mijn lieve trouwe lezers, net zo enthousiast zijn om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Heb je nog wat tips voor Jamey.nl, of wil je wat melden, laat het dan zeker even in de comments achter. Ik lees ze allemaal!