Hoe zit het met jouw huidverzorging? Is jouw skincare routine misschien wel aan vervanging toe? Indien ja het antwoord is heb ik vandaag een leuke tip voor je. Ik ga het namelijk hebben over de twee nieuwe producten uit de Clarins Beauty Flash lijn: de peel en de balm. Ze vormen een perfect koppel voor een mooie nieuwe huidverzorgingsroutine.

Clarins Beauty Flash

Iedere vrouw heeft zo haar favorieten als het gaat om skincare. Ook ik, want zo gebruik ik bijvoorbeeld heel graag de producten van o.a. Clarins. Het merk doet namelijk wat het belooft, is fijn luxe en prettig in gebruiksgemak.

Clarins Beauty Flash Peel

Als er een nieuwe peeling is om te testen ben ik meestal de eerste die vooraan in de rij staat. Om de een of andere reden hou ik hiervan. Het maakt je huid (indien ze goed hun werk doen) lekker zacht en stralend. Deze nieuwe Beauty Flash Peel doet dat ook. De formule bevat AHA/BHA en werkt niet met korrels maar is een chemische peeling. Heel apart is dat je hem gedurende de nacht laat zitten. Je laat hem namelijk 5-10 minuten inwerken en brengt daarna je nachtcrème erover heen.

De Beauty Flash Peel komt in een bijzondere en vernieuwende verpakking. Het is een tube met een kwastapplicator. Je kunt eraan draaien om het open en dicht te maken en met behulp van het kwastje breng je het product in een dun laagje aan op de huid. Superfijn is gebruiksgemak weer! Ik vind het heel fijn aanvoelen op de huid en het plakt niet. Belangrijk om te weten is dat het product AHA zuren bevat en je dus heel goed moet opletten met de zon. Gebruik je dit product, smeer dan extra goed je huid in met een bescherming met hoge factor! De Beauty Flash Peel kost €38,10 voor 50 ml.

Clarins Beauty Flash Balm

Dan is er nog de Clarins Beauty Flash Balm. Hiermee smeer je de huid dagelijks in voor een goede dosis verzorging. De balm werkt verstrakkend voor de huid en zorgt ervoor dat je huid weer die mooie en natuurlijke glow terugkrijgt. Het bevat allerlei fijne bestanddelen die ervoor zorgen dat de huid fijn zacht aanvoelt en natuurlijk en gezond oogt.

De textuur van de Balm is heerlijk. Hij is wat gelachtig en vrij dun. Hierdoor breng je het heel goed aan op de huid. Het product lijkt op de huid te smelten en trekt hierdoor heel goed en snel in. De geur is fijn subtiel en het gevoel dat achterblijft is zacht en mooi. Geen plakkerig of vet laagje, maar een mooie huid! De Beauty Flash Balm heeft een inhoud van 50 ml. en kost €33,29.

De nieuwe Clarins producten zijn verkrijgbaar bij o.a. Parfumswinkel.nl.