foam blokken

Ieder kind heeft wel zijn of haar favoriete speelgoed. Noé is daar in niet anders. Als 2 jarige peuter zoekt ze nu wel meer uitdaging en zien we dat ze heel erg leuk alleen kan spelen. Waar ze dan mee speelt lees je in dit artikel.

Baby Born

Voor Manu geboren werd begon het eigenlijk al. In eens wilde ze een Baby Born en moest die overal mee naar toe. We waren haar natuurlijk aan het voorbereiden op de komst van een baby dus ik denk dat daardoor de interesse is begonnen. Inmiddels heeft ze een kinderwagen, eetstoel, een scooter en zelfs een potje voor de Baby Born. Alles wat Noé doet, doet Baby Born nu dus ook. Ze kan er soms echt uren zoet mee zijn!

BABY born City Scooter stuur

Knuffels

Net als de pop hebben de knuffels ook veel te verduren hier in huis. Ze worden naar bed gebracht en ingestopt, krijgen om de beurt eten en ja, soms vliegen ze ook met zijn allen door de lucht. Haar knuffels komen echt overal vandaan. Maar haar favoriet is toch wel Ballerina (zo noemt ze deze knuffel). Het is écht een super leuke glitter poedel knuffel van DouDou.

knuffels

VTech Magisch Lichtkasteel

Met Noé haar fantasie is niks mis. Ze is dol op het verzinnen van haar eigen verhalen en daar lig ik dan op mijn beurt weer om in een deuk. Een poosje terug ontvingen wij van VTech het Magische Lichtkasteel. En sinds die er staat gaat prinses Noè op allerlei avonturen in het kasteel met haar vrolijke vriendjes.

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 8

Blokken

Als er iets is waar ze uren zoet mee kan zijn zijn het wel blokken. In alle soorten en maten. Zo hebben we Bla Bla Blocks in huis waar ze graag mee bouwt. Maar wanneer Manu slaapt geef ik haar liever de Foam Blokken. Deze maken geen herrie als ze omvallen en kan ze toch lekker mee spelen en bouwen. We proberen vaak samen de hoogste toren te maken. En als hij dan omvalt is het natuurlijk gieren en brullen.

foam blokken

Tip! De Foam blokken kosten maar €14,95 en je krijgt er ook een bewaarzak met voorletter bij!

Noé heeft nog veel meer speelgoed, maar dit is denk ik toch wel de top 4 favoriete speelgoed waar Noé dagelijks zoet mee is. Heb jij nog leuke speelgoed tips? Laat ze dan achter in de comments.

4x favoriete speelgoed van Noé