Pink Gellac Festival Summer Collectie

De zomer staat voor de deur, nog een maand. Helaas geen festivals dit jaar om te bezoeken maar des te meer reden om van je nagels een feestje te maken met de nieuwe Pink Gellac Festival Summer Collectie! De collectie bestaat uit 5 knallende kleuren van fel groen tot knal roze. Kijk je gauw mee naar mijn review en swatches!

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Over Pink Gellac Festival Summer Collectie

Waan je in zomerse temperaturen met de nieuwe Pink Gellac Festival Summer Collectie. Pink Gellac heeft 5 nieuwe kleuren ontwikkelt waar je niet om heen kan!

Met Pink Gellac heb je gemiddeld 14 dagen mooie gelakte nagels met een intense glans, die je gemakkelijk zelf thuis kan aanbrengen door middel van een speciale lamp en base en top coat.

 

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Pink Gellac – 289 Breeze Yellow

Breeze Yellow is een frisse, felle nagellak kleur met een warme ondertoon. Deze kleur is ook erg mooi in combinatie met één van de andere kleuren uit de Pink Gellac Festival Summer Collectie. Ik heb voor een mooie dekking twee dunne laagjes aangebracht.

Pink Gellac 289 Breeze Yellow is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

 

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Pink Gellac – 290 Sunblaze Orange

Mijn persoonlijke favoriet uit deze collectie is wel echt Sunblaze Orange. Het is een zacht en warme roze kleur. Hij is niet té opvallend en daarom vrijwel altijd te dragen en te combineren. Voor een mooie dekking heb ik ook hier twee laagjes aangebracht.

Pink Gellac 290 Sunblaze Orange is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

 

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Pink Gellac – 291 Techno Pink

Techno Pink is een kleur voor de gewaagde onder ons. Wil je de show stelen met je nagels dan lukt dat gegarandeerd met deze felle roze kleur! Het is zeker een kleur die in je zomerse nagellak collectie niet kan ontbreken. Ook een ideaal kleur voor op de teennagels. Ook deze dekt mooi met twee laagjes.

Pink Gellac Techno Pink is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Pink Gellac – 292 Punch Pink

Punch Pink zou ik om schrijven als een zoete barbie roze kleur. Een goede midden weg als knalroze te heftig voor je is maar toch een heerlijk zomerse kleur op je nagels wilt. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Pink Gellac Punch Pink is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

 

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Pink Gellac 293 Dancing Green

Durf jij het aan? Als je niet bang bent om op te vallen dan past Dancing Green bij jouw! Het is een fel groene kleur die mooi afsteekt bij een zongebruinde huid. Ook deze kleur is goed te combineren met één van de andere kleuren uit deze collectie. Bij twee laagjes heb je een mooie dekking.

Pink Gellac Dancing Green is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Festival Summer Collectie

Conclusie

Wat een heerlijke zomerse collectie van Pink Gellac. Met deze collectie maken je nagels echt het verschil. Ze hebben allemaal een goede dekking en pigment is erg mooi van de kleuren. Ben je nou niet zeker ervan of Pink Gellac iets voor jouw is? Ze hebben namelijk de mogelijkheid om het 30 dagen thuis uit te proberen. Kijk voor meer informatie op de site van Pink Gellac.