Pepe Jeans Celebrate flacons

Pepe Jeans London is tegenwoordig niet alleen een tof merk voor leuke outfits, maar ook voor heerlijke gewaagde parfums. Vorig jaar ontving ik de geur “Life is now”. En dit jaar borduurt Pepe Jeans daar mooi op door met hun nieuwe geur “Celebrate”. Benieuwd of deze net zo goed bevalt als zijn voorganger? Lees dan snel verder!

Pepe Jeans Celebrate gift set closed

Pepe Jeans

Dat Pepe Jeans een koploper is op het gebied van Denim zie je ook direct terug in alles wat ze doen. De flacons van hun parfum is ontzettend origineel en zorgt er gelijk voor dat je zin krijgt in een feestje. So, let’s celebrate!

Zoals bij de Life is now collectie is er weer gekozen voor dezelfde flacons. Een martini glas voor de dames geur, en een cocktail shaker voor de heren geur. Echter heeft de Celebrate collectie wel een ander kleurtje dit keer. Voor de dames is er gekozen voor een smaragdgroene flacon en de heren hebben een intens petrolblauwe flacon. Stiekem vind ik de kleur van de Life is now collectie wel wat mooier, maar het draait natuurlijk allemaal om de geur.

Pepe Jeans Celebrate above

BECAUSE YOU ARE THE KIND OF PERSON EVERYONE WANTS TO CELEBRATE WITH

Pepe Jeans Celebrate for her

Celebrate voor haar

Toen ik las dat deze geur begint met een vrolijke mix van popcorn, witte peper en bergamot moest ik stiekem een beetje lachen. Een cocktail gemaakt van popcorn! Hoe kom je er toch bij?! Dat klinkt als een heerlijke zomers zoete geur vind je ook niet? Toen ik de geur eenmaal opgespoten had rook ik de vanille erg subtiel. Zoals Pepe Jeans zelf zegt, “een elegante en verleidelijke geur”. Ik had het zelf niet beter kunnen verwoorden. Voor mij is dit de nieuwe go-to parfum. De geur blijft lang hangen en geeft mij echt een zomers gevoel.

Celebrate for her is verkrijgbaar in 50ml & 80ml. TIP! Bij Bol.com krijg je er voor het zelfde geld een douchegel bij.

Pepe Jeans Celebrate for him

Celebrate voor hem

Pepe Jeans Celebrate voor hem is een compleet andere geur dan ik had verwacht. Ik had mij voorbereid op een frisse zomerse geur, maar eigenlijk vond ik dit niet helemaal passen. De geur bevat kruidige tonen van zwarte bes en kardemom en worden gecombineerd met subtiele gin-tonen. Hieraan is een verrassend en verleidelijk extract van cacao toegevoegd. Een vleugje muskaatsolie en amber geven het parfum elegantie en zorgen voor een krachtige, intense geur voor die meest verleidelijke momenten in je leven. Ik kan de geur het beste omschrijven als een typische frisse, maar ook wel écht stevige mannen geur. De geur is wel echt aanwezig, en daar moet je wel van houden natuurlijk.

Celebrate for him is verkrijgbaar in 50ml & 100ml

Ben je ook benieuwd geworden naar de Pepe Jeans Parfum Celebrate geuren?

Pepe jeans Celebrate