Misschien ben ik gek, maar de tijd vliegt voorbij en ik maak me nu al zorgen over Noé haar eerste verjaardag! Wel of geen groot feest? 

Misschien ben ik wel een beetje gek hoor, maar echt. De tijd vliegt gewoon aan mij voorbij. Noé veranderd met de dag en blijft ons elke keer weer verbazen. Nieuwe geluidjes, draaien, recht op eten, noem het maar op! En inmiddels zijn we gewoon al weer de 5 maanden gepasseerd. Maar deze mama is gewoon al bezig met het bedenken wat ze wilt doen met de allereerste verjaardag van haar dochter. 

Groot feest of bescheiden houden?

Ik weet het nog niet. Ik vind beide erg leuk. Maar uiteindelijk gaat het on wat Noé leuk vind. Maar aan de andere kant wil je natuurlijk ook niemand buitensluiten. En ach, druk word het toch wel als je weet hoe groot onze familie is. En dan nog wat vrienden er bij.. ja dat tikt wel aan. 

Zo vier je een eerste verjaardag!

Cakesmash! Echt wel!

Ik heb het altijd al gezegd. Ik wil graag een cakesmash fotoshoot. Gewoon omdat ik gek ben op leuke en mooie foto’s en ik graag een leuke herinnering wil laten afdrukken voor ons lieve meisje haar eerste verjaardag. Ik weet ook al precies bij wie ik de foto’s wil laten maken. Marieke Lubbers heeft namelijk ook prachtige newborn foto’s gemaakt voor ons. Ik zou niemand anders weten die zulke mooie foto’s maakt, en ook helemaal mijn smaak!

Zo vier je een eerste verjaardag! uitnodiging

Ouderwetse uitnodiging maken 

Uitnodiging kinderfeestje, mag je die nog wel uitdelen op school? Volgens mij niet, maar gelukkig hoeven we daar nog geen rekening mee te houden gezien ze pas 1 word. But call me a romantic, ik vind niets leuker dan een ouderwetse uitnodiging. Daarom ben ik van plan om leuke (roze, Duh!) uitnodigingen te ontwerpen en deze naar al onze vrienden en familie te sturen. Lekker ouderwets met een postzegel!

Het duurt nog wel even, maar de voorpret zit er al goed in. Heb jij de eerste verjaardag van je kleintje ook gevierd? En heb je toen ook flink uitgepakt? Laat het weten in de comments!

Handtekening Jamey