Hoe gaaf is het als je over een paar jaar terug kijkt naar het kleine hummeltje dat je op aarde hebt gezet. Ik ben daarom samen met Noé en Bram op bezoek gegaan bij Newborn fotografe Marieke Lubbers. Benieuwd hoe dit was? Lees dan snel verder.

Via social media kwam ik in contact met top fotografe Marieke Lubbers. En als ik zeg top fotografe bedoel ik echt TOP! Naast dat ze ontzettend veel Newborn fotoshoots doet staat ze ook bekend om haar prachtige lifestyle en Bohemian fashion foto’s. Ik was dan ook ontzettend blij toen we samen met Noé langs mochten komen voor een newborn fotoshoot. Wie wilt haar kleintje nou niet vast laten leggen!

Het was een beetje hectisch in de ochtend omdat we natuurlijk wel om 11 uur hadden afgesproken. En het was nog best een eindje rijden (haar studio is in Hengelo). En zoals je wel kunt verwachten was het best een gedoe om allemaal op tijd klaar te zijn en in de auto te zitten. Na een hoop stress en een race tegen de klok kwamen we aan in de prachtige studio. Als (hobby) fotograaf kan ik zeggen, I died and gone to heaven. Wat een prachtige witte ruimte. En het licht was echt to die for.

Voor de mooiste foto’s is het het beste als de kleine slaapt. Normaal slaapt Noé nog flink door na een ritje in de auto. Maar natuurlijk besloot ze lekker wakker te zijn toen we aankwamen. Gelukkig had Marieke een hoop trucjes en viel ze na een kwartiertje weer heerlijk in slaap.

Ik ben echt dol blij met de foto’s! Ze komen allemaal in een fotoboek die ik al vanaf mijn zwangerschap aan het bijhouden ben. Daarnaast zullen er ook wel een par extra afdrukken gemaakt worden voor de trotse opa en oma. Ik ben er ook sterk over na aan het denken om nog een nieuwe shoot te boeken voor Noé en haar neefje Maèl. Ze zijn zo lief samen en het lijkt me dan ook super om hun samen op de foto te hebben. En wie kan dat nou beter dan Marieke!?

Voor meer informatie over Marieke Lubbers Fotografie verwijs ik je graag naar haar website of Instagram pagina.

Heb jij ook een newborn fotoshoot gedaan? En wat vind je van onze foto’s?

Handtekening Jamey