Samen Wondr Experience

Als we toch massaal thuis blijven deze zomer kunnen we er net zo goed het beste van maken door wat leuke dagjes weg te plannen. Onlangs ben ik bij WONDR Experience geweest met Noé. En dit is een absolute aanrader! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder.

Over WONDR Experience

Bijna alle influencers en bloggers kennen het inmiddels wel. WONDR Experience is een interactieve pop-up experience in Amsterdam. Je kunt je helemaal uitleven in een zwembad vol roze marshmallows of zelfs een douche nemen in confetti. Het wordt ook wel ‘een speeltuin voor volwassenen’ genoemd. Je kunt je dus voorstellen dat het voor kinderen nét zo gaaf is!

Wondr Experience spekjes

Wondr Experience spekjes kamer

In totaal vind je 1200m² aan bijzondere ruimtes. Elke ruimte heeft een eigen thema. En geloof mij, die lopen enorm uit een. Van een mega ballenbak tot een post-it kamer waar je zelf ook je krabbeltje op de muren kunt tekenen. Echt voor iedereen is er wel een ruimte! Door de Corona maatregelen is het helemaal fijn (klinkt een beetje gek.. i know), want er mogen maar een paar mensen tegelijk naar binnen waardoor je echt de ruimte en tijd hebt in iedere kamer.

Leestip: De leukste dagjes uit met kids!

Wondr Experience spekje

Foto’s maken!

Bij binnenkomst kun je een QR code scannen welke je in bepaalde ruimtes kunt gebruiken om met de door WONDR geïnstalleerde camera’s een boomerang of foto te maken. Heel handig wanneer je bijvoorbeeld alleen bent of graag samen op de foto wilt. Nou moet ik eerlijk zeggen dat het personeel ook mega behulpzaam is en wanneer je bijvoorbeeld even samen op de foto wilt ze je al te graag helpen met het maken van een leuke foto. Wel viel mij op dat vrijwel iedereen engels spreekt. Niet gek in een wereldstad als Amsterdam, maar voor deze boerentrien was dat wel even gek. Ik deel in dit artikel wel een aantal foto’s, maar niet van alle ruimtes anders is het natuurlijk een grote spoiler!

Wondr Experience ballenbak

Doelgroep

Nou is WONDR eigenlijk opgezet voor de doelgroep 16-35 jaar. Gelukkig hebben ze ook rekening gehouden met kinderen. Zo is er KIDS TIME in het leven geroepen. Tijdens deze tijdsblokken (die je ziezo moet reserveren) zijn kinderen tot 10 jaar welkom (met een leuke korting) en zijn kindjes tot en met 2 jaar gratis. De speciale kids time is iedere zaterdag en zondag van 10.00 tot 12.30. Maar tijdens schoolvakanties willen ze dit nog wel eens uitbreiden. Daarom kun je nu tot eind augustus iedere dag terecht bij WONDR.

Wondr Experience spiegelkamer

Praktische informatie

Openingstijden voor kids tot eind augustus: Maandag t/m vrijdag van 11:00 tot 12:30 en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 12:30. Een kids ticket kost €16.50, een “normaal” ticket kost €24.50. Mocht je met de auto komen, geen probleem want je kunt letterlijk voor de deur parkeren! En ook niet geheel onbelangrijk, vrijwel alles is met een kinderwagen bereikbaar. Maar het is wel leuker om bijvoorbeeld een draagzak mee te nemen want dan kun je net even wat meer!

Heb jij al wat leuke uitjes op de planning staan?

WONDR Experience met een peuter? Doen!