Winactie Mommy and me Bijou Brigitte

Het lijkt wel een feestweek! Ik mag namelijk alweer iets super leuks weg gaan geven. Benieuwd hoe jij kans maakt op de Mommy and Me set van Bijou Brigitte? Lees dan snel verder.

Wie mij een beetje kent weet dat ik gek ben op twinnen met mijn dochtertje. Hoewel het niet altijd lukt probeer ik wel altijd bijvoorbeeld de kleuren van onze outfits op elkaar af te stemmen. Ik vind het gewoon zo leuk dat ik ook voor jullie nu een super leuke Mommy and Me setje heb samengesteld bij Bijou Brigitte. 

Maar wat kan je dan winnen?

Ik zei het al even, je kan namelijk een Mommy and Me setje winnen. Ok, zo heet het officieel misschien niet. Maar ik vind het leuk klinken en tja, het is nou eenmaal leuk voor zowel moeder als dochter. 

Voor koude oren hoeven jullie niet bang te zijn met deze heerlijke warme mutsen. En voor mama zit er ook nog een heerlijk zachte sjaal bij in dezelfde kleur. Voor je dochtertje zitten er warme wanten bij in de zelfde kleur als de muts.  

Bijou Brigitte mommy and me

Accessoires horen er ook bij!

Zonder accessoires komen we er niet, toch? Dus ook hier is aan gedacht. Zo vind mama een paar prachtige oorbellen met een bijpassend kettinkje. En om te zien of  je op tijd komt voor je volgende afspraak zit er ook een prachtig roze horloge bij. Daar word toch iedereen blij van?

En waar gaat alles in?

Ja! Een mooie tas! En er zullen vast een hoop mama’s het met mij eens zijn als ik zeg dat een rugzak ideaal is wanneer je met een kindje door de stad loopt. Soms kom je gewoon handen te kort en dan is het erg fijn als je tas in ieder geval geen belemmering hoeft te zijn. Voor de kleine zit er een ook een klein tasje bij. Zo matcht alles lekker met elkaar!

Winactie Mommy and me Bijou Brigitte

Hoe maak je kans?

  • Volg Jamey.nl en Bijou Brigitte op Instagram
  • Like mijn laatste 3 insta posts
  • Tag een vriendin en laat mij weten met wie jij wel eens zou willen twinnen.

Over een week zal ik de winnaar een DM sturen! Heel veel succes allemaal! Heb je trouwens ook al gezien dat ik een Notino Kerstpakket en een Spring & Speel Kangoeroe van VTech weggeef?