Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Niemand heeft er zin in om uren lang in de keuken te staan voor wat lekkere hapjes voor de feestdagen. Tenminste, ik heb er echt geen tijd en zin in. Een uurtje hooguit, maar dan verlies ik mijn interesse. Daarom heb ik dé tip voor je. Lees snel verder!

Wij vieren de kerst maar liefst 3 keer. En ik weet zeker dat wij niet de enige zijn die dit herkennen. Om dan voor 3 dagen te staan koken zie ik niet zitten. Maar wat zit je dan op tafel? Juist! Kippie! Allemaal lekkere hapjes om de feestdagen mee door te komen. En wat ik persoonlijk ook erg fijn vind is dat alles van (jawel, dat had je vast niet geraden) van kip is!

Snackpan kippiepan

Voor elke gelegenheid

De kippiepannen zijn perfect om neer te zetten op tafel tijdens de kerstborrel of als bijvoorbeeld sinterklaashapjes. Maar ook zijn het de perfecte hapjes voor oudejaarsavond. Echt voor elke gelegenheid kan je wel een kippiepan neer zetten. Het grote voordeel? Je hoeft niets te doen. Alles is kant en klaar en je hoeft het alleen maar bijvoorbeeld een beetje leuk op te maken met wat feestelijke prikkertjes.

Kippiepan op tafel

Inhoud kippiepan snacks

Noé haar verjaardag

Dit jaar hebben wij er voor gekozen om ook op Noé haar verjaardag een kippiepan neer te zetten. Dit is zo veel makkelijker, en ook nog eens ontzettend lekker. Bij onze verjaardagen zorgen we eigenlijk altijd voor een avond maaltijd. Dit is omdat wij net wat verder van de familie af wonen. Ik had dus een week voor de verjaardag een bestelling geplaatst bij Kippie. 3 Kilo mihoen (mijn favoriet!!) en 2 heerlijke Kippie snackpannen. Je kan er ook voor kiezen om andere kippiepannen te nemen hoor, maar de snackpannen zijn hier in de familie altijd een hit.

Closeup inhoud kippiepan snacks

Ik heb ook een papa die altijd voor de verjaardagen kroepoek wilt bakken, dus ook daar hadden we zakken vol van op tafel staan. Een grote bak atjar voor de liefhebbers en ons verjaardagen diner was af! En je zult het niet geloven maar bijna alle snacks en bami was op.

Wat doe jij als het gaat om lekkere én makkelijke hapjes op tafel zetten?