Inhoud Notino Kerstpakket

Je leest het goed! Ik mag namelijk iemand ontzettend blij maken met een prachtig kerstpakket van Notino. En geloof mij, die wil je echt winnen. Benieuwd wat er allemaal in het kerstpakket zit, en hoe je kans maakt op dit prachtige pakket? Lees dan snel verder.

Wat vliegt de tijd toch voorbij. Sinterklaas is pas net het land uit en we zijn ons allemaal al vol op aan het voorbereiden voor de kerst. Ik kan het weten, ik ben vorige week al druk bezig geweest met het opzetten van de kerstboom en kan je zeggen dat ik erg blij ben dat hij er weer staat. Het maakt de boel zo veel gezelliger! Wellicht heb jij de kerstboom ook al wel weer staan?

Notino Kerstpakket

Ken jij Notino al?

Het afgelopen jaar heb ik diverse mooie producten mogen testen van Notino. Voor wie Notino nog niet kent, het is een giga webshop met alleen maar mooie beauty producten zoals bijvoorbeeld Yves Saint Laurent. Een van mijn persoonlijke favoriete merken. Maar naast YSL kan je er ook fantastische budget toppers vinden zoals NYX en Makeup revolution. Voor ieder budget is er dus wel wat. Sinds kort verkopen ze zelfs ook hele fijne geurkaarsen. En wat is er nou gezelliger dan een heerlijke geurkaars in het raam of op de salontafel.

Notino kerstpakket openen

Wat kan je winnen?

Zoals ik al vertelde aan het begin van dit verhaal is dat ik iemand heel erg blij mag maken met een heus Notino Kerstpakket. Een pakket met 3 van Notino’s musthaves. Je vind hier andere de bekende geur van YSL Black Opium, een heerlijke Woodwick kaars en een super fancy kabuki kwast van Notino. En kans maken op dit pakket is niet eens heel moeilijk!

Notino Kerstpakket inhoud

Hoe kan je mee doen?

  • Volg Jamey.nl en Notino op Instagram
  • Like mijn laatste 3 insta posts
  • Tag een vriendin en laat een kerstboodschap voor haar achter onder de post op instagram

Thats it! Meer hoef je er niet voor te doen. De gelukkige winnaar zal ik over een week een DM sturen. Dan komt het kerstpakket nog mooi voor de kerst bij je binnen. Veel succes allemaal!

Win een Notino Kerstpakket met o.a. YSL!