Pink Gellac Magnificent Collection

 

Hij is er weer de nieuwste collectie van Pink Gellac de “Magnificent Collection”! De nieuwe collectie bestaat uit 5 nieuwe kleuren en zijn afgestemd op de fashiontrends van nu. De kleuren zijn van donker paars, roze naar nude. Benieuwd naar de swatches en mijn favoriet? Lees dan gauw verder met de review van Pink Gellac Magnificent Collection!

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac – 279 Muted Plum

Muted Plum is een elegante donker paarse kleur. Voorheen had ik niet zoveel met paars maar sinds kort is daar verandering in gekomen, Ik vind het voor het najaar en de wintertijd een prachtige vrouwelijk en mysterieuze kleur. Hij is qua kleur goed te combineren bij elke outfit en is ook geschikt om een mooie winterse nail art mee te maken. Voor een mooie dekking heb ik twee laagjes aangebracht.

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac – 280 Desert Lila

Desert Lila is een lila paarse kleur met een warme ondertoon. De tint is zacht en is eigenlijk het hele jaar door goed te dragen. Ik heb twee laagjes aangebracht voor een mooie dekking.

 

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac – 281 Regal Red

Roodtinten draag ik het meeste van de tijd. Blijft een mooie vrouwelijk tijdloze kleur. Regal Red is niet zomaar rood de kleur heeft namelijk een roze ondertoon. Dat maakt hem wat zachte van kleur dan echt rood rood kleuren. Ik kan je zeggen dat deze tot één van mijn favoriete behoort. Ook hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht.

 

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac – 282 Dusky Pink

Dusky Pink is een donker poeder roze kleur. Helaas lukte het mij niet zo goed om die kleur vast te leggen, mijn camera maakt hem stukken lichter. Voor deze kleur heb je de beste swatch op de site van Pink Gellac. De kleur is trendy en heeft een mooie warme ondertoon. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac Magnificent Collection

Pink Gellac – 283 Rosy Brown

Rosy Brown is een kleur die ik niet vaak ben tegengekomen. Het is een nude bruine kleur met een roze ondertoon, perfect voor een classy look. Deze kleur is ook mooi te combineren met een nail art of een glitter accent nagel. Ik heb twee laagjes aangebracht voor een mooie dekking

Pink Gellac Magnificent Collection

Ik heb het al verklapt op Instagram maar de Pink Gellac Magnificent Collection is mijn favoriete collectie uit 2019. Ik vind ze allemaal erg mooi en weet ook dat ik ze allemaal vaker ga dragen. Rosy Brown is mijn persoonlijke favoriet op gevold door Regal Red!

Pink Gellac Magnificent Collection is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00 per stuk