WIN een FOREO BEAR + Serum!

Een apparaatje dat alle 69 spieren in je gezicht voor je traint, zonder dat je naar de sportschool hoeft én in slechts in paar minuten? Dat klinkt toch fantastisch? In dit artikel vertel ik je meer over de FOREO BEAR én mag ik ook een exemplaar weggeven!

FOREO

We kennen FOREO natuurlijk al van de high tech beauty gadget Luna (mijn favoriet!). Naast de gezichtsreiniger hebben ze ook diverse apparaten zoals de UFO (een masker) en nu dus ook de BEAR. Deze tool maakt gebruik van de innoverende beautytechnologieën om huidveroudering tegen te gaan. Het is het meest effectieve en veilige microstroom apparaat ter wereld, dat de huid versterkt en de natuurlijke gelaatstrekken vormgeeft. De BEAR brengt een reeks technologieën samen die tot voor kort exclusief waren voor gespecialiseerde schoonheidscentra en spa’s.

Het klinkt allemaal erg mooi, je gezicht trainen zonder er ook maar een vinger voor uit te hoeven steken. Maar hoe werkt dat dan? En wat doet de FOREO BEAR dan? Heel simpel uitgelegd zorgt de BEAR dat je spieren sterker worden en stimuleert het de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt er weer voor dat je huid gelift word en je fijne lijntjes en rimpels voorkomt. Zie het als een workout, maar dan voor je gezicht. Net als een aantal andere apparaten is deze ook te personaliseren via de app. Zo kun je de intensiteit onder andere aanpassen.

T-sonic en microstromen?

Het klinkt allemaal behoorlijk spannend. Maar nadat ik mij goed had ingelezen kwam ik er al snel achter dat ik me nergens zorgen over hoef te maken. De BEAR maakt gebruik van microcurrent technologie. Je kunt het zien als een soort elektrostimulatie (pulsaties/schokjes) welke je kunt instellen in intensiteit. Deze schokjes, in combinatie met het micro-capsule youth preserve Serum Serum Serum zorgen er voor dat je huid weer strakker word.

BEAR en BEAR Mini

De BEAR familie bestaat uit 2 varianten. Een “gewone” variant en de mini. De mini is geschikt voor onder je ogen, wenkbrauwen en bij je lachlijntjes. De gewone BEAR is geschikt voor je hele gezicht omdat deze een hogere intensiteit heeft.

Hoe bevalt het?

Ik moet je eerlijk zeggen dat het mij erg goed is bevallen. Even een momentje voor mijzelf. De FOREO BEAR is gemaakt van silicone en is daarom makkelijk te reinigen. De zilveren oortjes glijden erg makkelijk over de huid en dat voelt erg aangenaam aan. Ik hoor je al denken, doen die schokjes geen pijn? Nee absoluut niet! Het is de eerste paar keer een beetje gek, maar naarmate je het een paar dagen achter elkaar hebt gebruikt merk je er bijna niets meer van.

Het beste resultaat behaal je overigens wanneer je de BEAR 5 dagen per week (1 keer per dag) gedurende 2 maanden gebruikt in combinatie met het serum. Daarna kun je het afbouwen naar bijvoorbeeld twee of drie keer per week. Het kost je overigens geen godsvermogen om iedere keer weer een nieuw serum aan te schaffen hoor, de flacon bevat namelijk 30ml en je hebt echt maar een klein beetje nodig. Ik gebruik het apparaatje echt met veel plezier en zal dit ook zeker nog blijven doen. Wie weet heb ik over een maand of 3 wel weer een baby huidje!

De FOREO BEAR is te koop voor €299,- en is enkel verkrijgbaar in het fuchsia. De BEAR mini is verkrijgbaar in het licht roze en lavendel en is gelijk ook stukje goedkoper, deze kost namelijk €199,-. Alle producten van FOREO zijn in de webshop te bestellen, maar ook bij diverse andere webshops zoals Bol.com.

WIN EEN FOREO BEAR T.W.V. €299,-

Wil jij de FOREO BEAR ook uitproberen? Dat kan! Ik mag namelijk een van jullie blij maken met dit bijzondere apparaat én het bijbehorende serum t.w.v. €59,-. Wil je kans maken, volg dan de volgende stappen:

  • Volg Jamey.nl en FOREO op Instagram
  • Tag jouw vriendinnen om ook kans te maken!
  • Laat een comment achter om te laten weten dat je mee doet.

Over 2 weken neem ik contact op met de winnaar! Succes allemaal!

WIN een FOREO BEAR + Serum!